Setari Cookie-uri

PIATRAONLINE inaugureaza primul apartament - concept in interiorul showroom-ului

PIATRAONLINE incheie anul 2016 cu o cifra de afaceri de 5.500.000 Euro

comunicat de presa

Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare, lanseaza un apartament concept in cadrul showroom-ului si anunta incheierea anului 2016 cu o cifra de afaceri estimata la 5.500.000 Euro.

„Anul 2016 a fost unul plin de provocari: am inceput prin investitii in zona manageriala si de sisteme, platforma website noua, sisteme de vanzari si management informational, ne-am schimbat identitatea vizuala si am incercat sa aducem clientilor nostri cele mai moderne solutii de amenajare interioara din piatra naturala, fapt pentru care am si construit un apartament concept in interiorul showroom-ului. In plus, avand in vedere cererile primite, dar si produsele pe care le avem in showroom si pe magazinul online, pentru 2017 estimam o crestere intre 20 si 30% a cifrei de afaceri. Mai mult decat atat, 2017 inseamna primii 10 ani de PIATRAONLINE, eveniment pentru care avem in plan mai multe activitati aniversare”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

Mai mult decat atat, de Black Friday 2016 Piatraonline a realizat vanzari de aproximativ 320.000 Euro, de doua ori mai mari fata de 2015 cand s-au vandut produse din piatra naturala in valoare de 150.000 Euro.

Citește și:

De ce un apartament concept in incinta unui showroom de piatra naturala? Rolul apartamentului concept este acela de a-i prezenta clientului cum ar arata marmura, granitul, onixul sau travertinul in living, dormitor, bucatarie sau de ce nu, pe o piesa de mobilier. In plus, clientul va sti care e categoria de buget in care se incadreaza in functie de materialele pentru care opteaza. Valoarea estimata investita in apartamentul concept format din doua camere, baie si bucatarie avand la baza cele mai moderne si solicitate produse din piatra naturala se ridica la suma de 32.000 Euro pentru un apartament de 60mp. Aceasta suma reprezinta valoarea totala a finisajelor, a mobilierului, a decoratiunilor si a altor elemente de baza pentru orice tip de apartament. piatraonline

„Acest apartament este o premiera pentru piata de piatra naturala din Romania, obiectivul Piatraonline este sa fie mereu in tendinte, dispusi sa investeasca permanent in dezvoltarea designului de produs si de interior. Tot in aceasta idee, deja lucram la amenajarea celui de al doilea spatiu concept, proiect care va fi gata la inceputul anului viitor”, ne informeaza Eduard Baicu, Arhitect Phenomena Laboratory.

Citește și:

Misiunea managementului este de a ramane cei mai buni si mai competitivi si de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor. Principiile dupa care se ghideaza echipa PIATRAONLINE pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor si arhitectilor sau constructorilor sunt: diversitatea, profesionalismul, transparenta, punctualitatea si siguranta.

Pe de alta parte, in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC), eveniment care a avut loc pe 16 noiembrie, din cele peste 90 de companii inscrise in competitie, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” pentru performantele notabile inregistrate in acest an.

Showroom-ul si magazinul online, www.piatraonline.ro sunt o veritabila sursa de inspiratie pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, insotite de imagini de referinta care includ produse si mixaje de produse, montate corect si corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic si primitor, numit simplu acasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.