Setari Cookie-uri

NUTRILITE Phyto2GO: pofta de viata apare cu doar o rasucire de capac

Un mod special de a procura doza zilnica de vitamina C si zinc: oriunde ai fi, trebuie doar sa rasucesti capacul si sa gusti bautura de inumizare, pentru un plus de calitate in nutritia zilnica.

comunicat de presa

Phyto2GO

Viata nu sta niciodata pe loc si nici oamenii. Este o continua provocare sa pastrezi un echilibru intre viata profesionala si cea personala si sa fii mereu in forma maxima. Pentru a veni in intampinarea nevoilor actuale, NUTRILITE, marca numarul 1 la vanzarile de suplimente alimentare si vitamine bazate pe fitonutrienti si pionier in stiintele nutritionale, introduce bautura pentru inumizare Phyto2GO.

Cu un capac special care infuzeaza instantaneu in apa ingrediente fara conservanti, bautura NUTRILITE Phyto2GO furnizeaza necesarul de Vitamina C din ciresele Acerola ce cresc in fermele sustenabile Nutrilite din Brazilia, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, Zinc care ajuta la protectia celulelor de stresul oxidativ, si contine un amestec delicios de boabe de afine, coacaze negre si struguri.

Citește și:

Oriunde te-ai afla in aventura ta zilnica, bautura Phyto2GO este modul rapid si distractiv de
a-ti lua, din mers, aportul de imunitate. Pune capacul la sticla reutilizabila plina cu apa si pur si simplu rasuceste-l. Ingredientele se amesteca instantaneu cu apa furnizand o bautura proaspata care ajuta la intarirea sistemului imunitar si nu contine conservanti. Cu mai putin de 10 calorii per capac, NUTRILITE Phyto2GO are un gust delicious de rodie si fruct de Acai.

nutrilite

Phyto2GO reprezinta rezultatul a peste 80 de ani de cercetari stiintifice in domeniul nutritiei: prin eforturile constante de a dezvolta solutii inovatoare si actuale, oamenii de stiinta si cercetatorii NUTRILITE lucreaza la dezvoltarea de produse de inalta calitate bazate pe plante pentru o dieta echilibrata si pentru o stare generala de bine, imbunatindu-le constant odata cu evolutia nevoilor oamenilor.

Citește și:

FORMULA

Bautura NUTRILITE Phyto2GO contine:

  • 45 mg de Vitamina C din ciresele Acerola crescute in fermele din Brazila
  • 2,6 mg de Zinc
  • Amestec de afine, coacaze negre, struguri si fructe de soc
  • Indulcitor din stevie
  • Aroma de rodie si fructe de Acai

BENEFICII

Bautura NUTRILITE Phyto2GOTM contine 45 mg de Vitamina C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. De asemenea, Phyto2GO furnizeaza 2,6 mg de Zinc, care ajuta la protectia celulelor de stresul oxidativ.

MODUL DE UTILIZARE AL PRODUSULUI

Umpleti sticla Phyto2GO™ cu apa pana la linia de pe gatul sticlei.
Puneti capacul si invartiti-l pana este foarte bine strans.
Cand sunteti pregatiti sa beti, pur si simplu rasuciti capacul in sens invers pentru a infuza apa cu ingrediente delicioase care ajuta sistemul imunitar si nu contin conservati.
La final, bucurati-va de bautura de imunizare Phyto2GO.
Doza recomandata este de pana la 3 capace pe zi.

Citește și:

GAMA DE PRODUSE

Gama Nutrilite Phyto2GO™ este compusa din 2 produse care optimizeaza experienta de imunizare:

  • Pachetul de pornire NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 6 doze si o sticla reutilizabila de 355 ml - 101,54 LEI
  • Pachetul de rezerva NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 24 de doze individuale - 316,71 LEI

Bautura Nutrilite PHYTO2GO este disponibila numai prin reteaua de Intreprinzatori Privati Amway.

www.phyto2go.eu

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.