Setari Cookie-uri

Simte ca un copil magia Craciunului in Baneasa Shopping City

De Craciun, traieste alaturi de Baneasa Shopping City emotia sarbatorilor si bucura-te de spiritul lor asa cum o faceai cand erai copil!

comunicat de presa

baneasa shopping city

Nimic nu intrece sentimentul pe care il avem atunci cand deschidem cutia in care se afla cadoul mult visat. De Craciun, traieste alaturi de Baneasa Shopping City emotia sarbatorilor si bucura-te de spiritul lor asa cum o faceai cand erai copil!

Te-ai intrebat vreodata cum se vede lumea din sania lui Mos Craciun? Incepand cu 30 noiembrie pana pe 18 decembrie, intre orele 14:00-20:00, va asteptam cu mic, cu mare, la o plimbare cu sania Mosului. O experienta unica, redata prin ochelari speciali de realitate virtuala, ce va va transporta deasupra orasului invaluit de magie.

baneasa shopping city

Copiii sunt invitati de seama la atelierele de creatie amenajate special pentru ei in perioada 30.11-04.12 si 16.12-18.12 intre orele 15:00-20:00, unde vor mesteri decoratiuni pentru Craciun, vor picta peisaje de iarna sau vor decora oameni de zapada din turta dulce.

Citește și:

De Craciun traieste-ti la maxim emotiile si poarta-le cu mandrie. Cum? Nimic mai simplu. Vino in Baneasa Shopping City in perioada 08.12-11.12, iar un aparat special, dupa ce iti va masura pulsul, iti va inregistra emotiile pe un tricou unicat pe care ti-l facem cadou. Va fi semnatura ta, din inima.

Cum altfel sa il intampinam pe Mos Nicolae decat cu un atelier ce va avea loc pe 4 decembrie, in care ii vom scrie ravase si vom pregati ghetele pentru daruri? Fa apoi un cadou cadourilor si alege dintre variatele hartii tematice puse la dispozitia voastra la cele doua studiouri de impachetat in perioada 4.12-5.12 si 17.12-23.12 intre orele 15:00-20:00.

smart shopping

Iar daca esti fidel nu uita de Smart Shopping-ul si discounturile speciale, oferite prin aplicatia CITY iLOVE, pentru a oferi mai multe bucurii si surprize celor dragi.

Imbratiseaza sarbatorile si bucura-te, traieste, emotioneaza-te! It’s ok to feel like a child. All in the name of fashion.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.