Setari Cookie-uri

Colectia de iarna Reserved Kids

Designerii Reserved au adus impreuna aspectele practice ale hainelor de iarna si modelele preferate ale copiilor, intr-o colectie foarte calda si texturata.

comunicat de presa

reserved

Cu o abordare creativa a esteticii scandinave ingloband tot felul de motive nordice, designerii Reserved au adus impreuna aspectele practice ale hainelor de iarna si modelele preferate ale copiilor, intr-o colectie foarte calda si texturata.

Inspiratia practica, materialele trendy, accentul pe simplitatea designului si un pic de creativitate pot face diferente uimitoare intr-o colectie. Atunci hainele devin nu doar obiecte dragute pe care iti place sa le privesti, ci si extrem de purtabile si comode. Colectia de iarna Reserved pentru copii este un raspuns la toate nevoile de stil si confort ale copiilor moderni, dar si la exigentele parintilor stylish. Hainele din colectie sunt predominant casual, colorate, cu nuante de pastel si accente navy. Materialele atent selectate, precum bumbacurile de calitate, tricotajele si blana ecologica dau intregii colectii o alura calda si confortabila. Paleta de culori organice si detaliile de design aduc si ele un plus de caldura colectiei, creand o serie de texturi versatile.

Citește și:

reserved

Linia pentru fete prezinta un stil visator, de poveste, cu tulle usor, paiete transparente si printuri argintii. Materialele stralucitoare si decorate sunt elementele care echilibreaza caldura adusa de materilele pufoase folosite la pulovere, bluze, rochite si veste. Materialele pufoase si comode nu lipsesc nici din linia pentru baieti, dominate de bumbacuri groase, tricotaje cu impletituri si flannel soft, in contrast cu elemente mai reci care sa echilibreze colectia. In intreaga colectie pentru copii, designerii s-au jucat cu contraste si contradictii, imbinand cald cu rece, mat cu stralucitor, structurat cu pufos, construind astfel o colectie tridimensionala si senzoriala.

reserved

Principalele inspiratii pentru colectia Kids din acest sezon sunt lumea polara si iarna in Alaska. Priturile din linia pentru baieti prezinta elemente din viata exploratorilor polari incluse in ilustratii realizate in stilul actualelor tendinte grafice: arta naiva, retro style, desene de copii. In linia pentru fete, motivele decorative ilustreaza stilul de poveste de iarna: fulgi de zapada dantelati si animale iernatice precum lebada, ursul polar si vulpea alba.

Citește și:

Fotograf: Artur Wesołowski

Design & styling: Echipa de creatie Reserved

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.