Setari Cookie-uri

De ce sa alegi epilarea cu laser in locul altor metode de indepartare a parului nedorit

De ce sa optezi pentru aceasta metoda in detrimentrul celor clasice?

comunicat de presa

Daca vrei sa nu te mai preocupe problema epilarii si sa ai o piele catifelata pentru mai mult timp, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva cu laser. De ce sa optezi pentru aceasta metoda in detrimentrul celor clasice? Iata cateva motive!

epilare cu laser Foto interior si prima pagina: Alim Yakubov, Shutterstock

1.Este o metode precisa de epilare

In timpul epilarii cu laser nu exista riscul omiterii anumitor zone, ca in cazul lamei de ras. In plus, epilarea cu laser nu inflameaza pielea si poate fi folosita pentru orice tip de piele.

2. Este o solutie permanenta de epilare

Cu toate ca este o solutie mai costisitoare de indepartare a parului nedorit, epilarea cu laser este mult mai eficienta si are efecte pe termen lung. In mai putin de 6 luni, peste 90% din parul nedorit de pe corp va fi indepartat definitiv.

3. Economisesti bani

Citește și:

Poate ca la inceput ti se va parea ca faci o investitie mare, insa este o investitie pe termen lung si chiar vei economisi bani, intrucat nu vei mai fi nevoita sa cheltuiesti bani pe tratamente de epilare cu ceara.

4. Este un tratament usor de realizat

Epilarea definitiva cu ceara nu este dureroasa si se efectueaza rapid. Spre exemplu, dioda laser Elysion dispune de un sistem de racire “crystal freeze” pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), care produce o senzatie placuta pe piele, transformand epilarea definitiva intr-un tratament sigur si confortabil.

“Dioda laser Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, acest aparat de epilare definitiva are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat”, afirma Alexandra Puricel, specialist estetica la Atelierul de Slabit.

Ce trebuie sa stii inainte de epilarea cu laser

Citește și:

1. Inainte de a merge la o sedinta de epilare definitiva cu laser este necesar sa indepartezi parul nedorit din zona care va fi tratata, dar doar cu ajutorul lamei de ras, nu cu epilatorul ori cu ceara. Acest proces trebuie sa il urmezi inaintea fiecarei sedinte de epilare cu laserul Elysion, dar si in primele luni de epilare, intrucat foliculii de par nu dispar in totalitate de la primele sedinte.

2. Daca vrei sa obtii efecte vizibile, de lunga durata, este important de stiut ca sedintele de epilare definitiva cu laserul se fac la interval regulate de timp, la 6-8 saptamani. Rezultate vizibile se vad de la primele sedinte, insa efectele dorite apar dupa 3 luni de la inceperea sedintelor de epilare definitiva cu laserul.

3. Inainte si dupa sedintele de epilare definitiva cu laserul este indicat sa nu te expui la soare, iar atunci cand o faci este de preferat sa folosesti o lotiune de corp cu factor de protectie UV. Chiar daca nu simti, pielea poate deveni mai sensibila in fata razelor solare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.