Setari Cookie-uri

Star Wars vine la Reserved

Reserved sarbatoreste premiera celui mai nou film din legendara serie stiintifico-fantastica, Rogue One: O poveste Star Wars.

comunicat de presa

reserved

Reserved sarbatoreste premiera celui mai nou film din legendara serie stiintifico-fantastica, „Rogue One: O poveste Star Wars”, care va avea loc in luna decembrie. Pentru a onora acest eveniment, Reserved a pregatit pentru aceasta iarna o linie vestimentara dedicata, precum si accesorii si gadget-uri cu personajele din celebra pelicula.

Tricouri mulate pe corp cu logo-ul Star Wars, genti de cumparaturi cu imprimeuri cu Darth Vader, carcase de telefon si chiar colanti cu binecunoscutele motive din film sunt doar cateva dintre ideile care sa-i inspire pe fanii culturii pop.

reserved

Conform tendintelor actuale, design-ul gadget-urilor si hainele inspirate de elemente spatiale reflecta perfect stilul street wear. Piesele din aceasta linie sunt minimaliste, caracterizate de un stil simplu, monocrom alb-negru. Designerii Reserved au incorporat motivele Star Wars urmand modelul benzilor desenate, imprimandu-le pe pantaloni de trening si camasi.

Citește și:

star wars

Multiplicarea obiectelor decorative de mici dimensiuni confera un efect unic, facand referire in mod discret la motivele celebrului film. In plus, linia Star Wars este constituita si din articole unisex, precum sepci de baseball si insigne. Colectia este disponibila atat in magazinele Reserved, cat si in shop-ul online

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.