Setari Cookie-uri

Gaseste cele mai frumoase cadouri de Craciun la Lidl

Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inspirate cadouri si bucura-te de sarbatori cu produsele preferate de la Lidl.

comunicat de presa

lidl

De luni, 12 decembrie, pregateste-te de cea mai frumoasa perioada din an! Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inspirate cadouri si bucura-te de sarbatori cu produsele preferate de la Lidl. In plus, pentru fiecare jucarie achizitionata pana pe 21 decembrie, Lidl Romania doneaza cate un leu catre World Vision Romania, pentru a le oferi un Craciun mai frumos copiilor din medii defavorizate.

Imortalizeaza momentele frumoase petrecute alaturi de cei dragi de sarbatori cu ajutorul unui selfie stick cu powerbank integrat si Bluetooth (54.99 lei) din gama Silver Crest de la Lidl. Cu declansator practic in maner, acesta are o articulatie rotativa la 180° si ofera posibilitatea unei pozitionari variabile a smartphone-ului, pentru a surprinde cele mai reusite cadre. Totodata, functia telescopica, cu mecanism de rotire ce permite o extindere usoara, de 44-90 cm, precum si posibilitatea de blocare te va ajuta sa realizezi fotografiile asa cum ti le doresti. In plus, acesta contine si un acumulator Li-ion incorporat pentru incarcarea mobila a camerelor, smartphone-urilor si a aparatelor similare.

Pentru cadourile celor mici, vei gasi la Lidl globul pamantesc (74.99 lei), disponibil in doua variante la alegere: globul pamantesc iluminat, cu relieful oceanelor si curentii marilor sau un glob cu model. Acesta are ilustratii clare ale animalelor si ale plantelor reprezentative, precum si ale constructiilor renumite.

Citește și:

Lasa-te inspirat de oferta pentru jucarii de la Lidl, disponibila aici, si alege cele mai frumoase cadouri pentru copilul tau. Astfel, micii bucatari vor putea sa dezvolte propriile retete delicioase, in bucataria de jucarie cu sunet si accesorii (149 lei). Micii artisti vor putea crea opere de arta cu ajutorul casei de colorat (39.99 lei), disponibila in doua modele.

In plus, pentru fiecare jucarie achizitionata in perioada 21 noiembrie - 21 decembrie, Lidl doneaza cate un leu catre World Vision Romania pentru a le oferi un Craciun mai frumos copiilor din medii defavorizate. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.lidl.ro.

Vino la Lidl incepand cu 12 decembrie si alege cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi!

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.