Setari Cookie-uri

Bobbi Brown Cosmetics deschide cel de-al doilea magazin din Romania in Park Lake Shopping Center, Bucuresti

Bobbi Brown Cosmetics, renumitul brand de produse cosmetice, parte a grupului Estee Lauder Romania, deschide cel de-al doilea magazin din Bucuresti, in Park Lake Shopping Center, la un an de la intrarea pe piata din Romania.

comunicat de presa

bobbi brown

Incepand cu luna decembrie 2016, intreaga colectie de produse cosmetice se poate gasi si in Park Lake, zona parter. Abordarea unica asupra cosmeticelor si a conceptului de frumusete intampina dorintele femeilor de pretutindeni de a purta un machiaj cat mai natural, o conditie esentiala pentru a se simti bine in pielea lor si de a fi ele insele.

„Cand privesc o femeie niciodata nu ma gandesc la ce tip de machiaj i s-ar potrivi, intotdeauna mi-am dorit sa admir si sa sarbatoresc frumusetea naturala. Femeile vor sa arate si sa se simta ele insele, mai frumoase si mai increzatoare”, este mesajul fondatoarei brandului, Bobbi Brown.

Mai mult decat atat, anul acesta se implinesc 25 de ani de Bobbi Brown Cosmetics, aniversare marcata sub conceptul Be Who You Are. Campania evidentieaza faptul ca un make-up potrivit in tonuri naturale ajuta o femeie sa se simta bine in pielea ei si sa se vada mai frumoasa. In plus, conceptul aniversar inglobeaza trecutul, prezentul si viitorul brandului.

Citește și:

bobbi brown

Proiectul fotografic Be Who You Are onoreaza frumusetea a peste 40 de tipuri de femei: fotomodele, profesoare, scriitoare, activiste sau sportive cu varste cuprinse intre 13 si 83 de ani si evidentiaza filozofia si scopul brandului in peste 500 de fotografii, interviuri si filmari. Bobbi Brown celebreaza personalitatea si stilul fiecarui tip de femeie: naturala, radianta, puternica, clasica, autentica.

Misiunea brandului este de a oferi o gama de machiaj in culori si produse potrivite pentru toate tipurile de piele, dar mai ales, sa raspunda nevoilor femeilor din intreaga lume. Astfel, secretul frumusetii este simplu: Be Who You Are!

Bobbi Brown si-a inceput cariera de make-up artist in anul 1981, iar 10 ani mai tarziu pune bazele companiei sale lansand 10 nuante de rujuri esentiale pe care reuseste sa le comercializeze in celebrul magazin Bergdorf Goodman din New York. Initial, planul sau era de a ajunge sa vanda 100 de bucati in prima luna, dar iata ca asteptarile sale au fost cu mult depasite, vanzarile fiind de 100 de bucati pe zi.

Citește și:

bobbi brown

Astazi, Bobbi Brown este un nume global pentru machiaj, parfumuri si produse de ingrijire, prezent in peste 65 de tari si 50 de magazine independente din intreaga lume. In Bucuresti, Bobbi Brown se gaseste in Baneasa Shopping City si in Park Lake Shopping Center.

#BobbiBrownBucharest @BobbiBrown

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.