Setari Cookie-uri

Philips Lighting incheie un parteneriat cu Enel pentru a ajuta clientii sa isi reduca consumul de energie

Philips Lighting, lider global in iluminat impreuna cu Enel Energie Muntenia ofera clientilor oportunitatea de a-si optimiza consumul de energie electrica.

comunicat de presa

phillips lighting

Philips Lighting, lider global in iluminat impreuna cu Enel Energie Muntenia ofera clientilor oportunitatea de a-si optimiza consumul de energie electrica, prin posibilitatea de a achizitiona becuri LED de la Punctele Enel din Bucuresti.

„Viziunea noastra este aceea de a crea valoare adaugata prin iluminatul conectat, oferind clientilor nostri lumina potrivita care aduce, in afara de economii semnificative de energie, confort sustinut, bunastare, productivitate si sigurantǎ in viata de zi cu zi. Cred cu tarie ca parteneriatul strategic pe care il lansam acum cu Enel in Romania va sustine eforturile noastre de a accelera trecerea la eficienta energetica si iluminatul de calitate pe piata locala", ne informeaza Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting pentru Sud-Estul Europei.

Citește și:

„Continuam sa urmam strategia noastra centrata pe client, care se axeaza pe modernizarea continua a operatiunilor noastre si pe o abordare pe mai multe directii, intrucat nu mai suntem o simpla companie de utilitati, ci cautam sa devenim un furnizor de bunuri si servicii multiple. Parteneriatul cu Philips Lighting este una dintre masurile luate pentru a face viata clientilor nostri mai usoara si vom continua sa venim cu alte solutii inovatoare", a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Becurile cu LED de la Philips Lighting ofera aceeasi luminozitate ca becurile traditionale folosind insa doar 20% din energie fata de acestea. Mai mult, prin eliminarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie si la protejarea mediului inconjurator. Philips Lighting investeste masiv in dezvoltarea tehnologiilor ecologice, sustinand puternic la nivel mondial trecerea la iluminatul cu LED.

Citește și:

Clientii pot achizitiona un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu preturi incepand de la 90 lei / pachet, TVA inclus, iar oferta este valabila in Punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal si Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel national. Mai multe detalii: http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Mai mult, furnizorul de energie electrica si Philips Lighting au lansat recent o promotie pentru clientii care isi activeaza factura electronica. Pana la 31 decembrie 2016, toti clientii Enel din zonele traditionale care isi activeaza factura electronica vor beneficia de o reducere de 50% la o selectie de produse de iluminat

Philips disponibile in magazinul online dedicat. Mai multe detalii sunt disponibile aici http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-ee.html si aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.