Setari Cookie-uri

Colectia de lenjerie de la Reserved - o alegere perfecta pentru serile lungi de iarna

Cea mai recenta colectie de lenjerie intima de la Reserved este o alegere minunata pentru serile lungi de iarna.

comunicat de presa

reserved

Cea mai recenta colectie de lenjerie intima de la Reserved este o alegere minunata pentru serile lungi de iarna. Seturile de pijamale calduroase si halatele de baie confortabile te vor face sa te simti in largul tau, iar piesele cu tematica de Craciun sunt cateva idei grozave pentru cadouri. Pentru cei care doresc un aer mai seducator si mai feminin, Reserved a pregatit o gama larga de seturi superbe din dantela.

Imbracamintea pentru noapte din colectia de iarna Reserved este moale, calduroasa si confortabila. Linia este compusa din pantaloni din bumbac si topuri (cu maneca lunga si scurta), precum si din pantaloni scurti si desuuri unice. Pe langa piesele red check, exista si o serie de seturi inspirate de peninsula scandinava, cum ar fi asa numitele printuri norvegiene, dar si alte motive specifice sezonului de iarna. In plus, puteti gasi o multime de articole dedicate Craciunului: cu sloganuri amuzante sau printuri dragute ilustrandu-l pe omul de turta dulce.

Citește și:

reserved

Linia de lenjerie de la Reserved este compusa in principal din desuuri confortabile din bumbac, decorate cu sloganuri si imagini. Traditionalele seturi deux-pièces se inscriu in paleta de culori clasica: rosu, negru si alb. Fara indoiala, linia de lenjerie ofera ceva pentru orice tip de femeie: design simplu cu decoratiuni discrete si sutiene senzuale finisate cu dantela eleganta.

Halatele pufoase – element indispensabil al garderobei de iarna – se potrivesc perfect cu linia de lenjerie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.