Setari Cookie-uri

Royal nights: noua linie capsula de party semnata Poema

Creata special pentru Sarbatori, noua linie capsula de party semnata de designerii Poema, epateaza prin look-ul exclusivist sustinut de materialele de top.

comunicat de presa

poema

Creata special pentru Sarbatori, noua linie capsula de party semnata de designerii Poema, epateaza prin look-ul exclusivist sustinut de materialele de top, croielile ultrafeminine, cromatica de impact si detaliile atent lucrate.

Catifeaua primeaza in outfiturile de gala propuse de Poema. Acest material royal devine suportul perfect atat pentru rochiile gri-petrol sau verde-smarald parte peste parte cu taietura adanca, cat si pentru salopetele negre maxi cu aer retro-chic.

Tonurile intense de burgunde fac ca piesele croite din catifea sa se plieze perfect tinutelor dedicate Craciunului, iar lungimile diferite ale rochiile sa sustina cu stil orice silueta.

Sacourile din catifea in nuante pudrate si topurile lejere din acelasi material pretios au calitati versatile, acestea putind fi purtate atat in combinatii pentru cocktail dar si in compozitii stilistice casual cu aer elegant.

Citește și:

poema

Piesele din paiete propuse de Poema, intra cu siguranta in registrul glam. Chiar daca croiala nu este complexa iar taieturile sunt minimale, acestea nu mai suporta o accesorizare suplimentara extravaganta-fiind in sine elementul flash al tinutei. Un plic simplu si o pereche de stiletto metalizati pot fi accentele ideale care sa se mixeze cu paietele. Gasesti in toate magazinele Poema accesorii compatibile cu stilul tau personal.

Jachetele si gulerele din balna eco vin sa completeze oufiturile speciale. Efervescenta data de nuantele de rosu intens se adapteaza cu siguranta unui stil exuberant, gata sa atraga atentia. Iar tonurile de roz pudrat sau crem se mixeaza cu rafinament pentru o garderoba evergreen de top.

poema

Alege-ti din timp piesele din colectia capsula atat de pe site-ul www.poema.ro, sau din cele 17 magazine Poema din tara! Let’s celebrate fashion!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.