Setari Cookie-uri

SOLE Luxury Boutique aduce pe piata locala produsele pentru ingrijirea parului Balmain Paris Hair Couture

Gama Balmain Paris Hair Couture este disponibila in Romania prin intermediul magazinelor offline si online SOLE Luxury Boutique.

comunicat de presa

balmain paris hair couture

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, introduce, in premiera pe piata locala, gama de produse pentru intretinerea parului semnata de Balmain Paris Hair Couture.

Incepand din aceasta luna, gama Balmain Paris Hair Couture, parte integranta a prestigioasei case de moda Balmain Paris si unul dintre liderii de pe piata internationala de produse pentru ingrijirea parului, sunt disponibile in Romania prin intermediul magazinelor offline si online SOLE Luxury Boutique. Intreaga colectie cuprinde peste 40 de produse de styling si accesorii, preturile acestora situandu-se intre 99,90 lei – 709,90 lei.

Astfel, in portofoliul SOLE se regasesc atat produse de intretinere precum fixativ, spuma, ceara, ulei, parfum si pudra de par, cat si accesorii de infrumusetare precum ondulator, uscator si placa pentru indreptarea parului. Gama Balmain Paris Hair Couture este intregita de alte produse rafinate, disponibile in editie limitata, precum piepteni placati cu aur de 24k.

Citește și:

In urma experientei noastre am remarcat un potential crescut pentru produsele rafinate si, in mod special, pentru cele dedicate parului. Cunoscand deja profilul cumparatorului de lux din Romania, estimam ca anul acesta gama Balmain va reprezenta 50% din totalul vanzarilor din categoria produselor destinate ingrijirii si intretinerii parului”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit acesteia, compania anticipeaza ca printre cele mai solicitate produse se vor regasi seturile unisex de styling si ingrijire compuse din 3 pana la 5 produse.

hairstyling

In ceea ce priveste profilul consumatorului, produsele Balmain se adreseaza in egala masura parului natural, dar si celui vopsit, indiferent de textura, intreaga gama fiind imbogatita cu ingrediente deosebite care fac diferenta si demonstreaza calitatea patrimoniului Balmain. Astfel, cele peste 40 de produse sunt impartite in 3 categorii: Volum, Hidratare si Revitalizare.

Tendinte in hairstyling

Referitor la cele mai recente tendinte de hairstyling, stilistii Balmain afirma ca acestea au fost inspirate de femeile puternice de pretutindeni. Look-urile propuse au la baza un concept de fluiditate, redand coafuri cu un aspect umed.

Astfel, parul drept si buclele bine definite sunt recomandarile specialistilor pentru femei, in timp ce coafurile pentru barbati au fost inspirate de castile soldatilor si se transpun in frizuri dramatice, ce scot in evidenta textura naturala a parului.

Intreaga gama de produse si accesorii Balmain Paris Hair Couture, cu ajutorul carora se pot obtine look-urile emblematice propuse de prestigioasa casa de moda, au fost lansate in Romania in prezenta lui Guido Rieger, International Master Educator in cadrul companiei, si sunt deja disponibile pe soleshop.ro, precum si in magazinele SOLE din Bucuresti, Cluj-Napoca si Baia Mare.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.