Setari Cookie-uri

Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro

Anul acesta, Floria.ro te provoaca sa petreci un Valentine's Day linistit, cu flori si chill, langa persoana iubita.

comunicat de presa

Cea mai noua campanie a Floria.ro este #FlowersAndChill, un proiect fotografic care ilustreaza relaxarea si frumusetea naturala a femeilor atunci cand sunt linistite, inconjurate de dragoste si flori. Proiectul este realizat alaturi de fotograful Andrei Nemirschi.

#FlowersAndChill –proiect manifest pentru o Zi a Indragostitilor linistita

Proiectul este un manifest pentru o Zi a Indragostitilor petrecuta cu persoana iubita in intimitate, departe de clisee si agitatia comerciala aferenta sarbatorii iubirii. Dupa un inceput de an tumultuos, de Ziua Indragostitilor e nevoie doar de persoana iubita, intr-un cadru cu flori, muzica, o sampanie si doua pahare. Cu alte cuvinte, #FlowersAndChill.

Florile creeaza o atmosfera romantica, eleganta si plina de energie pozitiva, un cadru intim incarcat de romantism. Flori precum trandafirul, orhideea, levantica, floarea pasiunii sau musetelul au efecte afrodisiace. In antichitate, oamenii chiar considerau anumite flori ca fiind un stimulent al pasiunii.

Citește și:

Vizualurile din campania #FlowersAndChill sunt disponibile pe https://www.facebook.com/floria.ro

Flori de Valentine’s Day –colectia Floria.ro pentru Ziua Indragostitilor

Buchetele si aranjamentele propuse de Floria.ro pentru acest Valentine’s Day sunt create in special din trandafiri, floarea care exprima dragostea indiferent de culoare. Culorile predominante in buchetele si aranjamentele florale realizate de designerii Floria.ro sunt rosu intens, fuchsia jucaus alaturi de insertii delicate de roz pudra, crem, galben, oranj sau lila.

Buchetele supradimensionate de trandafiri si aranjamentele in forma de inima se pastreaza in colectie ca propunere traditionala pentru aceasta perioada, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc surprinda cu un cadou floral de Ziua Indragostitilor.

Citește și:

Intreaga colectie este disponibila pe https://floria.ro/flori-valentine-s-day/

Cadouri de Valentine’s Day –speciale, ca dragostea voastra

Colectia de cadouri si flori pentru acest an cuprinde combinatii inspirate si asortate de flori si scrisori de dragoste, flori si delicii culinare, flori si parfum sau flori si sampanie. Oferite de Ziua Indragostitilor, intr-un cadru intim si romantic, aceste cadouri vor deveni memorabile si vor amplifica dragostea din orice cuplu.

Cadourile speciale cu flori sunt disponibile pe https://floria.ro/cadouri-speciale/

Concept: Floria.ro
Photo & Edit: Andrei Nemirschi
Styling: Ana Andrei ​
Model: Nicoleta Tupea

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.