Setari Cookie-uri

Secretul barbatilor irezistibili

Axe Dark Temptation ii face pe barbati la fel de irezistibili ca si ciocolata

În urma unui studiu din care a rezultat c, pentru femei, ciocolata este o tentaie atât de irezistibil, încât se plaseaz pe locul 1 în topul plcerilor comparabile cu sexul, Axe a lansat noul bodyspray Axe Dark Temptation, pentru a-i face pe brbai la fel de irezistibili pentru femei ca i ciocolata. Parfumul Axe Dark Temptation este special creat pentru a-i învlui pe brbai în arome seductoare, în care nota predominant este cea de ciocolat, oferindu-le astfel un avantaj decisiv în jocul seduciei: Efectul Axe.

Pornind de la faptul c, pentru femei, ciocolata a fost întotdeauna o tentaie i un afrosidiac, studiul, la care au participat 3500 de femei din 13 ri, a avut drept scop s dezvluie cât de intens este, de fapt, legtura dintre ciocolat, femei i sex, iar rezultatele au fost foarte interesante. Astfel, 80% dintre respondente au declarat c, pentru ele, ciocolata este o tentaie irezistibil, iar la întrebarea: “Ce anume îi ofer o plcere comparabil cu sexul?”, ciocolata a întrunit cel mai ridicat procent de rspunsuri afirmative, peste 41%, procentaj care a plasat-o pe locul întâi în topul plcerilor comparabile cu sexul.

Pe locurile urmtoare în top s-au plasat: o mas excelent (a întrunit 32,5% din rspunsurile afirmative), un somn bun (28,2%), un parfum bun (25,7%) i un pahar de vin bun (19,9%). Doar 28,2% dintre femei au spus c nici una dintre aceste plceri nu se compar cu sexul. Din studiu a mai rezultat c peste 67% dintre femei sunt în stare s ascund ciocolata, pentru a nu fi nevoite s o împart, iar modalitatea preferat de a savura ciocolata, care a întrunit peste 60% din rspunsurile afirmative, este “s muc câte o bucic i o las s mi se topeasc în gur”. La acest studiu, comandat de Axe i realizat de institutul argentinian Datos Claros, au participat femei din Frana, Australia, Filipine, Germania, Brazilia, Italia, India, Spania, Mexic, Argentina, Olanda, Marea Britanie i SUA.

Ca de obicei, parfumul noii variante Axe Dark Temptation este realizat de celebra Ann Gottlieb - creatoarea parfumurilor pentru casele de lux Christian Dior, Carolina Herrera i Donna Karan. Experiena ei în domeniul mrcilor de lux a adus întotdeauna o not de exclusivism gamei Axe. Referindu-se la Axe Africa, o variant care, dei face parte dintr-o gam de bodysprayuri masculine, este preferat i de femei, Ann Gottlieb a declarat: ”Noul Axe Dark Temptation va fi un al doilea Axe Africa: un parfum râvnit de brbai i adorat de femei ».
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.