Setari Cookie-uri

Eagles colectioneaza premii Grammy

Eagles au reusit sa castige dupa mai bine de 29 de ani, primul lor Grammy la editia din 2008, pentru Best Country Song Vocal Performance By A Duo Or Group (How Long).

Eagles au reusit sa castige dupa mai bine de 29 de ani, primul lor Grammy la editia din 2008, pentru Best Country Song Vocal Performance By A Duo Or Group (How Long).

Acesta este cel de-al cincilea premiu Grammy castigat de formatie, insa primul pentru categoria Country Music.

Don Henley, vocalistul formatiei, si-a exprimat intr-un scurt interviu, parerile legate de catsigarea acestui premiu: "Acest Grammy este si mai important pentru noi datorita perioadei indelungate ce a trecut de la ultimul nostru triumf la Grammy. Atunci aveam 28 de ani. Acum am 60. Intotdeauna mi-am dorit in sinea mea sa putem sa mai reusim sa castigam macar inca un Grammy, dar aproape ca imi pierdusem speranta.

Aceasta victorie ma face foarte fericit - cu atat mai mult cu cat este pentru o categorie total noua pentru noi. Acum ma gandesc ca am putea avea sanse sa repetam figura din 2008 si anul viitor pentru ca Long Road Out Of Eden poate intra in cursa pentru Grammy si in 2009. Anul acesta doar piesa How Long a iesit pe piata indeajuns de devreme incat sa poata concura. Suntem toti recunoscatori membrilor Academiei si bineinteles fanilor nostri loiali care nu ne-au uitat niciodata. Am trait o experienta de neuitat de-a lungul anilor si se pare ca nu e nici pe departe aproape de final."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.