Setari Cookie-uri

Made by Jennifer Lopez

Indragita actrita si cantareata Jennifer Lopez, si sotul ei Marc Anthony, au motive sa se bucure. Si am spus bine motive. Ei au devenit vineri, 22 ianuarie, fericitii parinti a doi copii: un baietel si o fetita. Stirea a fost publicta in exclusivitate pe site-ul publicatiei People, si, conform acestora, copiii s-au nascut in Long Island, New York. Prima data a aparut fetita, la ora 12:12, iar baietelul a fost adus pe lume 11 minute mai tarziu, la 12:23. Acestia sunt primii copii ai lui J.Lo, in varsta de 38 de ani, iar Marc Anthony (39 de ani) a devenit pentru a patra oara tatic. El mai are o fetita, Arianna, nascuta in anul 1994, cu o fosta prietena, si inca doi fii, Cristian Anthony Muniz si Ryan Anthony Muniz, cu fosta lui sotie, Dayanara Torres. Cei doi copii au sapte, respectiv patru ani.

Indragita actrita si cantareata Jennifer Lopez, si sotul ei Marc Anthony, au motive sa se bucure. Si am spus bine motive. Ei au devenit vineri, 22 ianuarie, fericitii parinti a doi copii: un baietel si o fetita. Stirea a fost publicata in exclusivitate pe site-ul revistei People, si, conform acesteia, copiii s-au nascut in Long Island, New York.

Prima data a aparut fetita, la ora 12:12 AM, iar baietelul a fost adus pe lume 11 minute mai tarziu, la 12:23 AM.
Acestia sunt primii copii ai lui J.Lo, in varsta de 38 de ani, iar Marc Anthony (39 de ani) a devenit pentru a patra oara tatic. El mai are o fetita, Arianna, nascuta in anul 1994, cu o fosta prietena, si inca doi fii, Cristian Anthony Muniz si Ryan Anthony Muniz, cu fosta lui sotie, Dayanara Torres. Cei doi copii au sapte, respectiv patru ani.

Jennifer Lopez si Marc Anthony au avut o scurta relatie si in anii “90. Ei au si colaborat la o piesa de pe albumul de debut al lui J.Lo, “On the 6”, din 1999. Piesa, numita “No me ames”, a fost cel de-al treilea single lansat si a avut foarte mare succes la public.

Marc Anthony s-a despartit, pentru a doua oara, de prima lui sotie in octombrie 2003, iar la inceputul anului 2004 a inceput sa se intalneasca cu Jennifer Lopez, care se despartise recent de Ben Affleck. Ei s-au casatorit in data de 5 iunie 2004, intr-o ceremonie privata si lipsita de publicitate sau de fastul cu care Jennifer obisnuise publicul.

Cei doi au pastrat discretia si in legatura cu sarcina, care a fost anuntata in mod oficial de catre Jennifer intr-un concert de pe 8 noiembrie 2007.

In exclusivitate pentru People, managerul artistei a declarat: “Jennifer si Marc sunt incantati, entuziasmati, in al noualea cer!” Sa le traiasca!

Copyright imagine © HFPA
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.