Kylie a fost declarata miercuri seara "Best International Female Solo Artist" in cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor Brit Awards, care a avut loc la Londra. Premiul i-a fost inmanat de catre actorul David Tennant, alaturi de care artista a jucat intr-un epiod din serialul "Doctor Who".

Kylie Minogue se casatoreste cu un barbat de 28 de ani. Uite cum arata!

"Sunt coplesita. Este de-a dreptul incredibil!" a declarat Kylie, vizibil emotionata, in momentul ridicarii premiului. Alaturi de diva australiana, la aceasta categorie au mai fost nominalizate Alicia Keys, Bjork, Feist si Rihanna.

Dupa o pauza discografica de aproape patru ani, Kylie a revenit in forta la sfarsitul lui 2007, lansand cel de-al zecelea album al sau: "X". Noul material al artistei marcheaza trecerea intr-o noua etapa a carierei sale, schimbare care se va reflecta si la nivel vestimentar. Pentru turneul KYLIEX2008, Kylie planuieste sa adopte un look ceva mai sofisticat si mai putin provocator. De noua ei imagine se va ocupa personal designerul Jean-Paul Gaultier, care va crea si tinutele pe care artista le va purta la Bucuresti.

"Noile tinutele sunt foarte sofisticate - este clar ca trecem la un alt nivel, mult mai elaborat!" a declarat William Baker, stilistul personal al artistei australiene. Kylie si Jean-Paul au
avut deja o intalnire, la Paris, unde au discutat despre noua garderoba de scena a divei. Designerul francez s-a ocupat si de tinutele Madonnei pentru turneul Blond Ambition, din 1990.

Emag!c Entertainment

Foto: Kylie Minogue, extrem de sexy cu hainele pe ea. Dar cum arata DOAR in costum de baie?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: