Setari Cookie-uri

Rihanna are un nou iubit

Se pare ca Rihanna este din nou indragostita. Presa de peste Ocean a surprins fotografii inedite ale cantaretei alaturi de noul sau iubit, muzicianul Chris Brown.

Se pare ca Rihanna este din nou indragostita. Presa de peste Ocean a surprins fotografii inedite ale cantaretei alaturi de noul sau iubit, muzicianul Chris Brown.

Primele zvonuri au aparut dupa petrecerea data de Rihanna cu ocazia zilei sale de nastere. Cantareata a implinit 20 de ani pe 20 februarie si a sarbatorit alaturi de prietenii sai in clubul Les Deux din Hollywood. La petrecere cel care nu s-a dezlipit de la bratul artistei a fost nimeni altul decat Chris Brown.

Mai mult, acesta i-a cantat Rihannei La Multi Ani in varianta acapella. Intrebata insa de ziaristi, artista a negat ca ar exista o relatie intre ea si Chris. Insa la numai cateva zile, paparazzi din Statele Unite i-au surprins pe cei doi indragostiti relaxandu-se in piscina hotelului Hilton Kingston din Jamaica, departe de ochii curiosilor. Acest lucru a transformat speculatiile in certitudini: Chris Brwon este noul iubit al Rihannei!

Si, pentru ca iubeste, Rihanna a devenit si un om mai bun! Si ce poate face un om bun mai bine decat sa-i ajute pe cei napastuiti de soara?

Rihanna si-a unit fortele cu organizatia DKMS, cea mai mare fundatie non-profit care lupta impotriva cancerului si incearca sa gaseasca donatori de maduva, pentru a convinge cat mai multa lumea sa se alature acestei cauze si astfel mai multe vieti sa fie salvate.

Mai mult, Rihanna are propria sa organizatie caritabila pentru copii, Believe, si doreste ca aceasta sa colaboreze indeaproape cu DKMS.

Cantareata a fost extrem de impresionata de povestea unei femei din New York, Lisa Gershowitz Flynn, mama a doi copii, care sufera de cancer de mai bine de doi ani. Asadar, a facut un apel public pentru gasirea unui donator de maduva. Rihanna a declarat: "Fundatia mea, Believe, lucreaza mai ales cu copii aflati in dificultate. Copiii au nevoie ca mamele lor sa le fie alaturi mai mult decat orice altceva. Lisa are si ea doi copii. Fundatia mea va continua sa lucreze impreuna cu DKMS, iar daca vom reusi sa gasim o modalitate de a o salva pe Lisa, vom salva si viata copiilor ei".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.