Enrique Iglesias, Greatest Hits in spaniola

Enrique Iglesias, Greatest Hits in spaniola
Kudika
7 Martie 2008

Dupa ce a vandut peste 40 de milioane de discuri in intreaga cariera, Enrique Iglesias stabileste un nou record pe piata de muzicalatino cu un al 18-lea number one in Billboard Hot Latin Songs Chart. Donde Estn Corazon este primul single de pe mult asteptatul album de Greatest Hits in limba spaniola, 95/08, care va fi lansat pe 25 martie.

Dupa ce a vandut peste 40 de milioane de discuri in intreaga cariera, Enrique Iglesias stabileste un nou record pe piata de muzica latino cu un al 18-lea number one in Billboard Hot Latin Songs Chart. Donde Están Corazon este primul single de pe mult asteptatul album de Greatest Hits in limba spaniola, 95/08, care va fi lansat pe 25 martie.

Donde Están Corazóneste un cantec nostalgic si melancolic care vorbeste despre trecut, dragoste si amintiri. Piesele de pe noul album au fost compuse de Enrique si compozitorul argentinian Coti Sorokin . Single-ul a fost lansat pe 16 februarie si are deja peste 1 milion de accesari pe site-ul You Tube.

95/08 este primul album Greatest Hits in limba spaniola lansat de Enrique Iglesias. Va cuprinde cantece care au devenit hituri de-al lungul celor 13 ani de cariera ai artistului: Enamorado Por Primera Vez, Experiencia Religiosa, Bailamos, Heroe sau Dímelo (The Ping Pong Song), pe langa doua alte single-uri noi: Donde Estan Corazon si Lloro Por Ti.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: