Tocmai cand incepuseram sa pierdem orice speranta de a o vedea pe Britney cea vesela si fara griji din nou, iata ca mamica tulburata a gasit o cale sa creasca in ochii nostri.

Britney Spears, declaratie incredibila! Ce se va intampla cu vedeta in urmatorea perioada?

Aparand intr-un rol episodic pe micile ecrane (cele americane, unde serialul "How I Met Your Mother" e difuzat saptamanal), Britney Spears n-a facut-o lata. Ba chiar multi sustin ca s-a descurcat admirabil in pielea unei receptioniste insufletite de o pasiune adolescentina pentru seful ei. Cert e ca episodul a atras peste 10 milioane de telespectatori, mai mult cu 1 milion decat saptamana anterioara, si totul multumita valvei din jurul fetei noi afisate de Britney.

La inceputul saptamanii viata personala a cantaretei a fost luata in vizor, pentru a mia oara, cand incercarea avocatului ei de a anula tutela acordata tatalui a fost respinsa in tribunal. Asadar, viitorul lui Britney are niste coordonate deloc apetisante: persoana ei si averea ei sunt plasate in grija tatalui, copiii in grija fostului sot, K-Fed (porecla jurnalistilor pentru Kevin Federline) iar revenirea ei la ale muzicii s-a lasat cu zumzete pe tema fermitatii exteriorului sau.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste ultimele noutati despre filme pe Moviebox:

Jaful de pe Baker Street

Un roman de duzina

Cronicile Spiderwick

Dansul dragostei 2

Foto: Britney Spears, complet schimbata. Uite cum arata fara Photoshop
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: