Setari Cookie-uri

Live: Totul despre sex

Kristen Davis, interpreta lui Charlotte cea la locul ei din "Totul despre sex", se gaseste mai nou in ochiul furtunii, dupa ce un fost oarecare s-a hotarat sa profite de pe urma celebritatii ei.

Kristen Davis, interpreta lui Charlotte cea la locul ei din "Totul despre sex", se gaseste mai nou in ochiul furtunii, dupa ce un fost oarecare s-a hotarat sa profite de pe urma celebritatii ei.

Pamela a dat tonul si starletele de la Hollywood nu se pot abtine sa nu-i calce pe urme: se pare ca apare cate o caseta sexi saptamana de saptamana care sa mai umple tabloidele de furtunoase negari si poze deocheate. Kristen Davis, actrita care ne-a adus-o pe ecran pe Charlotte din "Totul despre sex", s-a trezit improscata prin paginile revistelor de scandal de pretutindeni pentru ca a avut proasta inspiratie sa se inregistreze in timp ce facea sex. Pana la urma, dovezile unei nopti infocate pe care ea si iubitul de atunci se pare c-ar fi petrecut-o impreuna inainte de lansarea actritei in stratosfera rezervata V.I.P.-urilor sunt flatante pentru el, jenante pentru ea. Evident, existenta unei inregistrari a actului sexual nu are nici un gram de adevar, conform spuselor lui Kristen. Insa gurile rele susotesc ca acest scandal prea vine fix in toiul promovarii lung-metrajului "Totul despre sex" ca sa putem exclude varianta unui artificiu pentru publicitate.

In acelasi timp si-a facut loc cu coatele o alta caseta de gen, a carei protagonista se zicea a fi Lindsay Lohan. Cum ea a tot fost implicata in incidente de tot felul (vezi arestari pentru conducerea sub influenta alcoolului) ne-am fi asteptat sa se confirme autenticitatea casetei. Insa a iesit la iveala de curand ca, o data in viata ei, nu Lindsay era capul rautatilor, ci o fata care semana doar cu actrita.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste ultimele noutati despre filme pe Moviebox:

Jaful de pe Baker Street

Un roman de duzina

Cronicile Spiderwick

Dansul dragostei 2

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.