Kristen Davis, interpreta lui Charlotte cea la locul ei din "Totul despre sex", se gaseste mai nou in ochiul furtunii, dupa ce un fost oarecare s-a hotarat sa profite de pe urma celebritatii ei.

Ce nu stiai despre Sex and the City. Se filmeaza o noua serie?

Pamela a dat tonul si starletele de la Hollywood nu se pot abtine sa nu-i calce pe urme: se pare ca apare cate o caseta sexi saptamana de saptamana care sa mai umple tabloidele de furtunoase negari si poze deocheate. Kristen Davis, actrita care ne-a adus-o pe ecran pe Charlotte din "Totul despre sex", s-a trezit improscata prin paginile revistelor de scandal de pretutindeni pentru ca a avut proasta inspiratie sa se inregistreze in timp ce facea sex. Pana la urma, dovezile unei nopti infocate pe care ea si iubitul de atunci se pare c-ar fi petrecut-o impreuna inainte de lansarea actritei in stratosfera rezervata V.I.P.-urilor sunt flatante pentru el, jenante pentru ea. Evident, existenta unei inregistrari a actului sexual nu are nici un gram de adevar, conform spuselor lui Kristen. Insa gurile rele susotesc ca acest scandal prea vine fix in toiul promovarii lung-metrajului "Totul despre sex" ca sa putem exclude varianta unui artificiu pentru publicitate.

In acelasi timp si-a facut loc cu coatele o alta caseta de gen, a carei protagonista se zicea a fi Lindsay Lohan. Cum ea a tot fost implicata in incidente de tot felul (vezi arestari pentru conducerea sub influenta alcoolului) ne-am fi asteptat sa se confirme autenticitatea casetei. Insa a iesit la iveala de curand ca, o data in viata ei, nu Lindsay era capul rautatilor, ci o fata care semana doar cu actrita.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste ultimele noutati despre filme pe Moviebox:

Jaful de pe Baker Street

Un roman de duzina

Cronicile Spiderwick

Dansul dragostei 2

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: