Setari Cookie-uri

Angelina Jolie se inrudeste cu Hillary Clinton, iar Brad Pitt cu Barack Obama

Angelina Jolie se inrudeste cu Hillary Clinton, iar Brad Pitt cu Barack Obama

Candidatii la alegerile prezidentiale din SUA au vedete in familie, conform unui studiu genealogic care a demonstrat ca Hillary Clinton se inrudeste cu Angelina Jolie, in timp ce rivalul acesteia, Barack Obama, este ruda cu Brad Pitt.

Societatea Istorica New England (NEHGC) din Boston a realizat un studiu care a identificat arborele genealogic al celor trei principali candidati la alegerile prezidentiale americane si care a aratat ca acestia au rude celebre. Astfel, Barack Obama se inrudeste cu cel putin sase presedinti americani, printre care George W. Bush si tatal acestuia, Gerald R. Ford, Lyndon B. Johnson, Harry S. Truman si James Madison. Obama are si doi veri indepartati faimosi: fostul premier britanic Sir Winston Churchill si Brad Pitt.

Contracandidata lui Obama, Hillary Clinton, are un stramos comun cu actrita Angelina Jolie, acestea fiind verisoare de gradul noua. Clinton are mai multi veri celebri precum Madonna, Celine Dion, Alanis Morissette, autorul Jack Kerouac si Camilla Parker-Bowles - sotia Printului Charles. Candidatul republican John McCain are de asemenea o ruda faimoasa, el fiind este var de gradul sase cu Laura Bush.

Foto:

Genealogul Christopher Child din cadrul NEHGC, cea mai veche organizatie genealogica din SUA, a afirmat ca alegatorii nu trebuie sa fie influentati de acest studiu, care a fost realizat mai mult pentru divertisment.

Sursa: HMultiplex



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.