Mariah si-a pus pirostriile!

Mariah si-a pus pirostriile!
Kudika
9 Mai 2008

Este oficial! Dupa o saptamana de speculatii, revista People a publicat primele poze de la nunta dintre Mariah Carey si Nick Cannon. Evenimentul a avut loc pe data de 30 aprilie la resedinta din Bahamas a artistei. �Chiar credem ca suntem suflete pereche�, afirma Mariah in primul interviu de la confirmarea casatoriei. �Nu am crezut niciodata ca o astfel de dragoste va aparea in viata mea�.

Este oficial! Dupa o saptamana de speculatii, revista People a publicat primele poze de la nunta dintre Mariah Carey si Nick Cannon. Evenimentul a avut loc pe data de 30 aprilie la resedinta din Bahamas a artistei. “Chiar credem ca suntem suflete pereche”, afirma Mariah in primul interviu de la confirmarea casatoriei. “Nu am crezut niciodata ca o astfel de dragoste va aparea in viata mea”.

Fericitul mire are 27 de ani si face parte din noua generatie de artisti de la Hollywood. Publicul roman a facut cunostinta cu el prin intermediul serialului de comedie Ghici ce imi place la tine (What I Like About You). Mariah a aparut pentru prima data in public purtand inelul de logodna, saptamana trecuta la lansarea oficiala a noului sau film, Tennessee, ce a avut loc cu ocazia Festivalului de film TriBeCa.

Cei doi s-au cunoscut la filmarile pentru noul videoclip al divei, Bye, Bye, cu doua luni in urma. Piesa face parte de pe ultimul album al Mariahei, E=MC2, material disponibil si in Romania in magazinele de specialitate.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: