Sex and the City

Sex and the City

Sex And The City a reusit sa devina hit-ul verii, clasandu-se pe locul 1 in Box Office-ul din Statele Unite inca din prima saptamana de lansare. Coloana sonora nu este nici ea mai prejos. Proaspat lansat, soundtrack-ul se afla in aceasta saptamana pe locul 2 in topul american, iar in Marea Britanie acesta se situeaza pe locul 3 si este in continua urcare.

Sex And The City a reusit sa devina hit-ul verii, clasandu-se pe locul 1 in Box Office-ul ditotul despre sexn Statele Unite inca din prima saptamana de lansare. Coloana sonora nu este nici ea mai prejos. Proaspat lansat, soundtrack-ul se afla in aceasta saptamana pe locul 2 in topul american, iar in Marea Britanie acesta se situeaza pe locul 3 si este in continua urcare.

Albumul care este disponibil si in Romania, contine piese ale unor artisti binecunoscuti precum Fergie (Labels or Love), Duffy (Mercy), Joss Stone (How Can You Mend A Broken Heart) sau Jennifer Hudson (All Dressed In Love) si reuseste sa adune laolalta piese care impreuna sintetizeaza esenta filmului: New York, femei, moda, dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri