New Kids On The Block s-au aflat ieri la decernarea premiilor Much Music. Baietii au participat la premiile muzicale din Canada unde au interpretat piese mai vechi (Step By Step, Right Stuff), dar si noul single Summertime spre deliciul fanilor prezenti in numar foarte mare. Premiile au fost televizate, inregistrand o audienta de 7,8 milioane de telespectatori.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!
new kids on the blockMultimea prezenta la premiile Much Music a trebuit sa faca fata unei ploi puternice timp de 2ore si jumatate, atat cat a durat integ show-ul, pentru a urmari prestatia live a celor de la NKOTB. Acesta a fost primul concert sustinut de cei cinci membri (Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg si Danny Wood) de la reunirea lor din acest an.

Printre castigatorii Much Music Awards din 2008 s-au numarat si Rihanna (Best International Video Artist) si Fall Out Boy (Peoples Choice: Favorite International Video). Rihanna a oferit si ea un show live de neuitat, interpretand ultimul sau hit, Take A Bow.

Lenjeria intima Calvin Klein: descopera noua reclama ce demonteaza toate tiparele din moda
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: