Inca din primele momente de viata, gemenii cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie vor respira aerul rarefiat rezervat doar starurilor Hollywoodiene - Angelina a avut grija de asta!

Horoscop de vara: Ce vacanta ti se potriveste?

angelinaTratamentul exceptional de care beneficiaza A-lister-ii de la Hollywood se extinde si la odraslele lor, evident. Asadar, n-ar trebui sa ne uimeasca asteptarile cuplului Jolie-Pitt de la spitalul unde s-a internat viitoarea mamica, Angelina, pentru a da nastere. Actrita a sosit cu elicopterul si ocupat un intreg etaj al spitalului Lenval, din Nisa, iar un purtator de cuvant ne asigura ca se simte bine, internarea fiind planificata dinainte pentru ca Jolie sa se odihneasca in perioada pre-natala.

Locul ales de actrita are toate atributele princiare la care o indreptateste statutul ei de starleta: vedere la Mediterana (Golful Ingerilor, mai exact), palmieri imprejur, raze de soare berechet...Incepand de duminica (29.06.08), actrita premiata cu Oscar s-a instalat intr-una din camerele clinicii, iar familia si anturajul ocupa tot etajul al cincilea, aparati de ochii presei de bodyguarzi.

Brad, tatal celor patru copii ai actritei (dintre care trei adoptati), are si el o camera in spital, dar face naveta inapoi acasa pentru a avea grija de restul familiei sale. El locuieste intr-o vila din secolul XVII situata in sudul Frantei, aproape de spital si de sectia maternitate Santa Maria.

Tratamentul lui Jolie nu a fost un subiect de discutie acceptat in cadrul conferintei purtatorului de cuvant. Primul copil al cuplului Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel, a vazut lumina zilei in urma unei cezariene. Oricare ar fi tipul de nastere preferat de Angelina, ea se afla sub supravegherea obstetricianului Michel Sussmann. El a programat o intalnire cu presa pentru dupa-amiza zilei de miercuri (02.07.08).

Un articol preluat de pe Moviebox.ro

Citeste articole asemanatoare pe Moviebox:

Terminator IV nu intra in greva!

Nicolas Cage, de la Ghost Rider la ghostwriter

Gillian Anderson il schimba pe Mulder cu Hemingway

Horoscop Gemeni 2012
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: