Setari Cookie-uri

Miss model of the world 2008

Otto Hermann, designer de haine pentru femei, creaza vestimentatia concurentelor pentru proba tinuta de zi.

Otto Hermann a incantat publicul cu o prezentare a ultimelor sale creatii. Piesele au fost vizionate deja la Iasi si la Bucuresti, unde designerul a avut o intalnire cu presa in luna mai a acestui an.

otto hermann Colectiile semnate Otto Hermann se caracterizeaza prin linii clasice si taieturi simple, combinate intr-un mod creativ, ce se adreseaza femeilor active si atente la tot ce este nou. In hainele Otto Hermann femeia activa se va simti eleganta oricand, pe parcursul intregii zile.

Designerul a studiat si a lucrat pentru case de moda din Germania. In anul 2000 s-a stabilit la Satu-Mare, unde detine si conduce o fabrica numarand peste 100 de angajati, avand contracte cu mari case de moda internationale, precum Hauber (pentru care lucreaza Luiza Cerano) sau Marc Cain.

Ca strategie de lansare pe piata locala, designerul Otto Hermann a ales sa produca serii mici, distribuite mai intai prin magazine din Bucuresti (magazinele DADA), urmand ca pana la sfarsitul anului colectiile sale sa poata fi gasite in magazine selectionate din toate marile orase ale tarii.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.