Zvonuri din saloane

Zvonuri din saloane
Kudika
25 Iulie 2008

Se aude prin saloanele de coafura ca in doar 5 minute ai cu 30% mai multa culoare. Sa fie doar un zvon? Sau este simpla realitate? Cu noul serviciu in salon, Crystal Gloss de la Wella Professionals, orice culoare prinde viata. Dar nu-ti inchipui ca aceasta vraja va tine doar pana la miezul noptii. Ci pana la urmatoarea vopsire. Si pana atunci, parul va straluci ca un cristal gratie Color Touch Relights. Si va capata o culoare translucida, precum cea originala.

vopsea parSe aude prin saloanele de coafura ca in doar 5 minute ai cu 30% mai multa culoare. Sa fie doar un zvon? Sau este simpla realitate? Cu noul serviciu in salon, Crystal Gloss de la Wella Professionals, orice culoare prinde viata. Dar nu-ti inchipui ca aceasta vraja va tine doar pana la miezul noptii. Ci pana la urmatoarea vopsire. Si pana atunci, parul va straluci ca un cristal gratie Color Touch Relights. Si va capata o culoare translucida, precum cea originala.

Culoare garantata? Stralucire fara margini? Noul serviciu Crystal Gloss de la Wella Professionals ti le garanteaza pe toate. Incearca si tu! Exclusiv in saloanele de coafura.

Daca vrei mai multe detalii, intra pe www.wellaprofessionals.com.

Pret serviciu in salon – 60 de lei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: