Setari Cookie-uri

Volksbank: banca cu Petreceri Fierbinti

Volksbank Romania face diferenta pe piata bancara: este o banca dinamica, provocatoare, cu spirit tanar si nonconformist. La implinirea a 8 ani de existenta in Romania a organizat pe 28 august, pe malul lacului Tei, o petrecere exploziva pentru clienti, parteneri si colaboratori, genul de Hot Party total atipica pentru o banca: cu multa muzica live, dans, si distractie cat cuprinde. A fost o petrecere ALTFEL, careia i s-au alaturat oameni ALTFEL peste 3,000 invitati, alaturi de vedete din showbiz-ul romanesc si international.

Muzica multa a curs alaturi de sampanie si gustari fine, iar cele peste 100 hostesse si dansatoare profesioniste, precum si prezenta atator VIP-uri pe metru patrat, au facut ca ritmurile fierbinti sa rasune pana dimineata in zori, cand la orele 3,00am petrecerea era inca in toi.

Volksbank e hotarata sa respecte ‘traditia’ si sa rupa din nou gura targului si la anu’, cand petrecerea sa aniversara va reprezenta din nou evenimentul monden de referinta pentru sezonul estival.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.