Setari Cookie-uri

Vreau sa fiu vedeta lanseaza noi vedete

Incepand cu 10 septembrie Antena 1 va prezenta seria a opta a emisiunii Vreau sa fiu vedeta, realizata de casa de productie Mamitzu Production, care va avea o noua infatisare.

Incepand cu 10 septembrie Antena 1 va prezenta seria a opta a emisiunii „Vreau sa fiu vedeta”, realizata de casa de productie Mamitzu Production, care va avea o noua infatisare.

„Emisiunea este o surpriza permanenta, afirma Monica Mihai directorul Mamitzu Production, cea care realizeaza emisiunea. Fiecare copil pe care il descoperim are o poveste de viata care ne schimba pe dinauntru, ne ofera mereu mesaje despre cum sa reusim sa facem fata acestei lumi, dar mai ales ne invata ca exista dragoste”.

In concurs vor intra si copii ai romanilor stabiliti in strainatate, de aceasta data o fetita din Austria, pentru urmatoarele serii fiind pregatiti concurenti din Spania, Irlanda, Italia sau Republica Moldova. Realizatorii emisiunii vor aduce in platou si vedete internationale care vor fi provocate sa cante de unii dintre castigatorii seriilor anterioare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.