Kudika recomanda

Kudika recomanda
Kudika
11 Septembrie 2008

Ne-am saturat de kitsch si ne dam in vant dupa glam si urban. In Romania si primprejur. Vrem sa stii totul: cum si de unde se imbraca vedetele preferate, iar daca se imbraca, cine le dezbraca, cum tin polonicul agatat in perete, cum arata ceasul de la mana, ce pomada folosesc, la ce evenimente se mai perinda. Dar nu e vorba doar despre vedete. Ti-ai luat un nou mascara si aseara, in timp ce dansai febril ti s-a intins, iar la sfarsitul serii ii faceai concurenta Morticiei Adams? Ca sa nu o mai dai in bara si a doua oara, noi ne-am facut temele si la Stylissimo, te lasam sa inveti de la specialistii in domeniu, care vin cu sfaturi avizate si comentarii oportune.

Ne-am saturat de kitsch si ne dam in vant dupa glam si urban. In Romania si primprejur. Vrem sa stii totul: cum si de unde se imbraca vedetele preferate, iar daca se imbraca, cine le dezbraca, cum tin polonicul agatat in perete, cum arata ceasul de la mana, ce pomada folosesc, la ce evenimente se mai perinda.
Dar nu e vorba doar despre vedete. Ti-ai luat un nou mascara si aseara, in timp ce dansai febril ti s-a intins, iar la sfarsitul serii ii faceai concurenta Morticiei Adams? Ca sa nu o mai dai in bara si a doua oara, noi ne-am facut temele si la Stylissimo, te lasam sa inveti de la specialistii in domeniu, care vin cu sfaturi avizate si comentarii oportune.

In fiecare sambata, de la ora 16.00 si lunea, in reluare, de la ora 20.00, ai ora ta, numai buna sa afli cum e trendul, ce mai propun designerii de pe la noi, dar si cei de afara. Asta de la gat in jos.

Pentru sectiunea “portcascheta”, iti aducem ceva sfaturi de la hair-stilisti, dar si trucuri pentru machiajul de zi si cel de noapte, si iti reamintim ca pentru a fi in voga, atitudinea e totul.

Si cine ar putea fi mai potrivit pentru a te ghida prin labirintul modei, daca nu creatoarea de moda, Laura Lazar?

Kudika iti recomanda sa urmaresti emisiunea Stylissimo, acum numai la cel mai nou post TV de muzica: Music Channel

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: