Setari Cookie-uri

La multi ani Meli Melo Paris!

Vineri, 10 octombrie 2008, Meli Melo-Paris a sarbatorit, alaturi de colaboratorii sai, 10 ani de existenta pe piata romaneasca.

Vineri, 10 octombrie 2008, Meli Melo-Paris a sarbatorit, alaturi de colaboratorii sai, 10 ani de existenta pe piata romaneasca.

Intr-un spatiu inedit (cladirea Casa Alba), a fost organizat un eveniment de exceptie, o prezentare de moda extraordinara, cu un concept pe masura.

Art Directorul evenimentului, domnul Philippe Guilet de Saint Mart, a pus in scena un adevarat spectacol artistic. Inspirat din filmul « To catch a thief » (1957), conceptul creativ a presupus prezentarea celor 25 de creatii unicat, realizate din bijuterii fantezie Meli Melo-Paris, de catre cat women al caror scop a fost sa-si insuseasca si bijuteriile invitatilor, pentru a le adauga colectiei lor impresionante.

Parte dintr-o ampla campanie de promovare a celor 10 ani de reusite pe piata romaneasca, campanie intitulata sugestiv « 10 ani de sarbatoare, 10 ani de atitudine », evenimentul din 10 octombrie vine sa faca o declaratie a longevitatii, creativitatii si succesului celui mai puternic brand de bijuterii si accesorii fantezie din Romania: Meli Melo – Paris.

Printre participantii la eveniment s-au numarat personalitati precum: Excelenta Sa Ambasadorul Frantei la Bucuresti - domnul Henri Paul, Excelenta Sa Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti - domnul Nicholas Taubman, Ioana Tariceanu, Andreea Esca, Alexandre Eram, Catalin Botezatu, Dana Savuica, Dana Sota, Wilhelmina Arz, Alin Galatescu, Lena Criveanu, Adrian Oianu, Florentina Opris, Liliana Turoiu Udrea.

Anul 2008 a fost pentru Meli Melo – Paris incununat de succes si datorita deschiderii primului magazin pe plan international, in Bulgaria, la Sofia, dar si datorita lansarii magazinului online. Magazinul online este un proiect nou, aparut ca urmare a numeroaselor solicitari de achizitionare a produselor noastre de catre clientii din orasele unde nu s-au deschis inca magazine Meli Melo-Paris.

Cuprinzand un numar de peste 53 de magazine in regim propriu, reteaua Meli Melo - Paris se bucura de un real succes, reflectat in evolutia spectaculoasa a principalilor indicatori (numarul de angajati, de magazine si de orase acoperite, cifra de afaceri), cu precadere in ultimii 3 ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.