Setari Cookie-uri

Traieste rasfatul simturilor in apartamentele Asmita Gardens!

Incepand cu luna noiembrie, cumparatorii apartamentelor Asmita Gardens se vor bucura de o serie de evenimente concepute special pentru ei in showroom-ul situat pe Splaiul Unirii nr. 168, chiar la locul de constructie al complexului rezidential.

Prin intermediul acestor evenimente, Asmita Gardens ofera cumparatorilor sai posibilitatea de a-si cunoaste mai bine viitorii vecini, dorindu-se ca, astfel, in timp, sa se creeze o comunitate a acestora. Noii locatari se pot bucura de bunul gust si de facilitatile extraordinare ale complexului rezidential Asmita Gardens. Personalitati ale lumii mondene care isi doresc o locuinta potrivita pentru a-si creste familia, dar aproape totusi de viata orasului si evenimentele sale, si-au achizitionat deja o locuinta aici. Una dintre acestea este chiar Florin Piersic Jr.

Showroom-ul situat la locul de constructie isi asteapta viitorii locatari sa vina si sa experimenteze apartamentul visat la scara reala. Acesta cuprinde 3 apartamente model: un studio, un apartament de 2 camere si un apartament de 3 camere, complet finisate, mobilate si echipate, construite inainte de finalizarea intregului ansamblu pentru a permite cumparatorilor sa aiba posibilitatea de a alege ce este cel mai potrivit pentru ei si familia lor. De la lansarea sa in aprilie 2007, clientii au avut ocazia sa vada exact cum va arata viitoarea locuinta, cum vor fi partitionate apartamentele sau ce posibilitati de mobilare exista. Prin intermediul showroom-ului, cei interesati pot vedea nu numai cat de spatioase sunt apartamentele sau care este calitatea finisajelor, dar mai ales detalii de nesesizat prin intermediul machetelor si pliantelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.