Setari Cookie-uri

Lansare Big Star in Romania

Big Star si-a deschis oficial portile in Liberty Center, joi, 13 noiembrie. Panglica inaugurala a fost taiata de Marius Moga, alaturi de Bogdan Cervenschi, general manager al magazinului.

Big Star si-a deschis oficial portile in Liberty Center, joi, 13 noiembrie. Panglica inaugurala a fost taiata de Marius Moga, alaturi de Bogdan Cervenschi, general manager al magazinului.

Petrecerea de lansare a continuat la Fiat 500 Cabaret, unde vedete precum Andreea Raicu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, Marius Moga si Iulia Vantur au sarbatorit alaturi de Malvina si Bogdan Cervenschi deschiderea noului magazin Big Star in Romania.

Rafinament futuristic

In noul magazin puteti gasi colectia toamna-iarna 2008, „Rafinament futuristic”, o combinatie intre formele futuriste si elementele clasice ce definesc confortul hainelor casual, dar si al celor cu croieli minimaliste.

In acest sezon, Big Star ne surprinde prin combinatiile de tesaturi, culori, dar mai ales prin mixul de stiluri. Vom putea alege jeansi in nuante calde de bleu inchis sau nuante reci, polare de albastru marin, precum si haine al caror design este inspirat de ritualurile Africii.

Big Star propune o linie de jeans, haine si accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati. In aceasta iarna ne vom infasura din abundenta in tricotaje si ne vom bucura de bluzele captusite cu blanita sau lana, purtate sub jachete sau veste.

Urmand noile trenduri din acest sezon, Big Star prezinta doua linii de imbracaminte, super actuale: colectia DISTORTED CHIC caracterizata prin rafinamentul influentelor futuriste si colectia ARCTIC SAFARI, o linie de haine confortabile cu un design inedit, inspirat din natura.

Distorted Chic se adreseaza celor care isi doresc sa fie intotdeauna in tendinte. In acest sezon, Big Star a ales formele simple si elegante ca elemente principale pentru aceasta colectie, conturand un stil clasic si formal, fara a compromite stilul urban specific brandului. Leitmotivul acestei linii sunt pictogramele futuristice in combinatie cu modele clasice precum linii, sah sau romburi. Noile piese au forme mai indraznete, potrivit ultimele tendinte in moda: hainele pentru barbati sunt mai stramte, iar cele pentru femei mai largi, fiind croite din tesaturi si tricotaje de cea mai buna calitate.

In colectia Distorted Chic predomina culorile inchise si nuantele terne, in principal negru si gri, cu nuante de verde pentru hainele de barbati si puternice accente de mov pentru hainele de femei. Tricotajele si tesaturile au devenit mai rafinate si futuriste, datorita imbinarii lor inedite de bumbac cu elastan si tricotaje cu vascoza pentru piesele de imbracaminte feminina. Distorted Chic este o colectie austera, cu influente minimaliste atent selectate, o combinatie reusita intre stilul urban, de strada si cel formal, elegant-casual.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.