Setari Cookie-uri

Andreea Marin Banica a luat masa intr-un restaurant luxos alaturi de o pensionara din Brasov

Saptamana trecuta a avut loc marea tragere la sorti a castigatorilor celui de-al Cincilea Concurs Reader痴 Digest Romania, care a constat in impresionanta suma de 50.000 de euro. Pe langa Marele Premiu, Reader痴 Digest a oferit in cadrul concursului de anul acesta un total de 204 premii.

Cecul onorific i-a fost inmanat brasovencei de catre Andreea Marin Banica, o veche colaboratoare a editurii Reader’s Digest si Membru Onorific al Comisiei de Tragere la Sorti.

Cea mai placuta surpriza a zilei oferita de Reader’s Digest a fost masa de pranz pe care Matilda Staicu si fiica sa au luat-o in compania Andreei Marin Banica si a echipei de la Reader’s Digest intr-un restaurant luxos din centrul Bucurestiului. Dupa ce a repetat de mai multe ori ca intreaga poveste este “o minune de la Dumnezeu” si ca nu si-ar fi putut imagina niciodata ca intr-o zi va ajunge sa detina 50.000 de euro, Matilda Staicu i-a povestit Andreei Marin ce va face cu banii primiti ca premiu.

Andreea Marin Bănica si cele doua brasovence au stat de vorba timp de doua ore despre copii – un subiect foarte placut, mai ales că doamna Staicu are 3 nepoti si 2 dintre acestia sunt chiar de la fiica ei. De altfel, fiica castigatoarei ne-a marturisit ca intalnirea cu Andreea si vizita la Bucuresti ii vor da mamei sale „energie pentru inca 10 ani” si ca va povesti despre aceasta zi deosebita tuturor prietenilor si rudelor.

Tragerea la sorti a fost cumputerizata si s-a desfasurat in prezenta membrilor Comisiei de Tragere la Sorti, a reprezentantilor operatorului de date si a fost supravegheata de un notar public. Lista completa a castigatorilor este postata pe siteul editurii www.erd.ro.

Reader’s Digest a oferit si la concursurile din anii anteriori premii la fel de generoase ca si anul acesta: 1.000.000.000 lei vechi la Primul Concurs reader’s Digest, 120.000 RON la Cel de-al Doilea Concurs Reader’s Digest, 140.000 RON la Cel de-al Treilea Concurs Reader’s Digest si 150.000 RON la Cel de-al Patrulea Concurs Reader’s Digest.



Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.