Setari Cookie-uri

Dana Sota s-a lansat ca si beauty consultant pe segmentul femei de business

Dana Sota, beauty editor si autoarea cartii Frumusetea se invata si-a lansat ieri serviciile de consultanta de beauty pentru femeile active si din mediul de afaceri.

• Parul trebuie sa arate ingrijit, respectiv sa fie vopsit (daca este cazul), iar varfurile sa fie tunse la o luna de zile.
• Machiajul trebuie sa fie foarte simplu. Nu trebuie neglijat faptul ca un fond de ten este oricand binevenit pentru ca uniformizeaza, lumineaza si protejeaza tenul, apoi se aplica mascara si gloss. Este un machiaj minim necesar, care se realizeaza in 5 minute.
• Parfumul este extrem de important: acesta trebuie sa fie discret si aplicat in cantitati rezonabile. Nici macar un parfum tare nu poate fi acceptat.
• Mainile vorbesc de multe ori primele, deci o manichiura simpla, cu unghii scurte si in culori naturale este de bun gust.
• Nu exista produse si tratamente minune. Se poate vorbi doar de o constientizare a faptului ca e nevoie sa te ingrijesti constant si consecvent. Rezultatele se vad in timp.

Dana Sota este jurnalist de beauty, care a colaborat pe rand la revista pentru expati Vivid Magazine, Story, J’adore si in prezent Marie Claire. Dana Sota provine dintr-un mediu de afaceri unde a activat timp de 10 ani, a terminat ASE-ul, firma Sota Company a fost primul dealer Connex din Romania. In 1999 a imbinat profilul bussines cu un vis de suflet, si a deschis primul centru de ingrijire faciala si corporala din romania. Trei ani mai tarziu, a produs, realizat si a prezentat emisiunea Viata in roz prima emisiune de beauty romaneasca, difuzata la Antena 1.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.