Setari Cookie-uri

Revelatia Pixie Lott

Personalitatea lui Pixie, vocea extraordinara si firea sa debordanta se regasesc in primul single Mama Do, o poveste adolescentina arhetipala despre cum tinerii se furiseaza in noapte pentru a merge la intalniri clandestine, despre apetitul lor pentru aventura, actiune si necunoscut.

Piesele lui Pixie debordeaza de buna dispozitie si reprezinta doi ani petrecuti muncind peste tot in lume alaturi de cei mai buni compozitori si producatori. Alaturi de co-autorii Thornalley si Hague, printre legendele cu care Pixie a colaborat in studio se numara si Cutfather si Jonas Jeburg (care au lucrat cu toate numele importante, de la Kylie la Pussycat Dolls), Red One, cel responsabil pentru hit-ul lui Lady Gaga - Just Dance, Toby Gad, producatorul originar din New York care a compus hit-ul If I Were Boy si Kara DioGuardi, membra a juriului concursului American Idol.

Dupa ce a gasit un anunt in publicatia „The Stage” in care se cauta „urmatoarea diva pop”, Pixie, care avea doar 14 ani la acel moment a implorat-o pe mama sa sa o lase sa mearga la auditie.

Nu dupa mult timp, gratie acestui anunt Pixie ajunge la New York unde lucreaza la demo-uri cu Peter Zizzo si Toby Gad. Din acel moment, lucrurile au inceput sa lege.

Pixie a semnat un contract de management la doar 16 ani cu DAS Communication, companie ce ii mai are in portofoliu pe Black Eyed Peas si Fergie.

Dupa doi ani de munca asidua, inregistrari si calatorii pe intreg globul si sansa de a lucra cu unii dintre cei mai renumiti producatori,

Pixie s-a regasit in mijlocul unei lupte intre casele de discuri care o disputau si intr-un final a ales sa semneze cu Mercury Records in Marea Britanie si Interscope in Statele Unite.

Dupa lansarea single-ului de debut Mama Do, artista va scoate pe piata cel de-al doilea single pe 31 august, urmand ca albumul Turn It Up sa fie lansat pe 7 septembrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.