Setari Cookie-uri

Inca un magazin NO NAME Athens din Romania

AMO Retail anunta deschiderea celui de-al doilea magazin NO NAME Athens din Romania. Acesta va fi localizat in AFI Palace Cotroceni si isi va primii noii clienti odata cu deschiderea centrului comercial la sfarsitul lunii octombrie 2009.

AMO Retail anunta deschiderea celui de-al doilea magazin NO NAME Athens din Romania. Acesta va fi localizat in AFI Palace Cotroceni si isi va primii noii clienti odata cu deschiderea centrului comercial la sfarsitul lunii octombrie 2009.

„Sunt mandru sa anunt aceasta a doua faza a investitiei AMO Grup in brandul grecesc NO NAME Athens. Acest al doilea magazin din Bucuresti va beneficia de o investitie initiala de aproximativ 300.000 de euro, suma ce include si valoarea stocului initial.”, a declarat Manuel Onofrei, Director General al AMO Press Grup.

Magazinul se va afla la parter chiar la intrararea principala dinspre bulevardul Timisoara. Suprafata acestuia va fi de 225 metri patrati, ceea ce reprezinta o crestere de 60% fata de primul magazin deschis in Bucuresti in Liberty Center.

“AFI Palace Cotroceni este cel mai important si cel mai mare proiect imobiliar care si-a anuntat finalizarea in toamna acestui an. Asadar, era firesc ca NO NAME Athens sa fie prezent aici.”, a declarat Petre Neagu, Country Manager al NO NAME Athens. ”Design-ul magazinului nostru va urma liniile concept store-ului NO NAME Athens din Londra, una dintre cele mai importante locatii in care se comercializeaza acest brand”, a continuat domnul Neagu.

AFI Palace Cotroceni este situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, avand o suprafata totala de 215.000 mp, suprafata inchiriabila reprezentand aproximativ 76.000 mp. Intreaga suprafata construita va gazdui: 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp – cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.

Brandul NO NAME Athens se afla pe piata din Romania din noiembrie 2008 si este in portofoliul AMO Retail, parte a AMO Grup. Primul magazin NO NAME Athens se afla in Liberty Center din Soseaua Prograsului, la etaj 1. Suprafata acestuia este de 143 metri patrati. Magazinul este de tip concept-store si a beneficiat de o investitie de 300.000 de euro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.