“O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

PREMIERA “In mintea Ericai” – duminica de la 20.00 si in reluare vineri la 22.00 si sambata la 19.00

PREMIERA “Clara Sheller” – duminica de la 19.00 si in reluare vineri la 23.00 si sambata la 18.00

Asa incepe povestea Ericai Strange, in varsta de 32 de ani, a carei viata este in impas. Vesnic singura, cu o slujba plictisitoare de agent de vanzari, nu castiga niciun ban si locuieste cu pisica sa. Prietenele ei sunt ocupate sa se marite, sa achitioneze prima casa si sa urce pe scara corporatiei. Acestea isi vad de viata lor, lasand-o pe Erica balta.

In liceu Erica visa ca va intalni barbatul ideal, va avea caiera ideala, doi copii frumosi si talentati, traind fericita pana la adanci batraneti. Insa nu a fost sa fie si nci nu va fi daca aceasta nu-si va reveni rapid din starea in care este.

Ai mai auzit povestea asta inainte. Erica esta ca prietena aceea a ta, singura, draguta si inteligenta, cea cu diploma de master. A fost la nenumarate intalniri, insa niciuna nu a dat roade. Este o partida buna, o bijuterie, o fata minunata. Asadar, de ce a ajuns la aceasta infundatura din viata sa? Ce se intampla cand viata nu este asa cum ne-am dorit? Cand ne lovim de obstacole pe drum?

Erica Strange este o fata blocata in rutina. Acesta este motivul transformarii ei.

Salvarea vine sub forma doctorului Tom, un terapeut care pare sa stie multe despre ea. Acesta ii propune Ericai un targ: daca vrea sa-si puna viata in ordine, el o poate ajuta, dar o data intrata in joc nu mai poate da inapoi. Disperata Erica accepta conditiile impuse - si se trezeste inapoi in trecut.

Un corp tanar si o minte de adult, aceasta este oportunitatea Ericai. Fiecare episod o infatiseaza pe Erica confruntandu-se cu o situatie din trecut, purtand-o pe drumul propriei istorii, reintalnind prieteni vechi si rivali, luand decizii importante si trezindu-se cu inima franta. Totusi, lucrurile nu ies niciodata asa cum se asteapta Erica.

Amuzant si tragic in acelasi timp, In mintea Ericai este un serial despre alegeri, regrete si ce ne impiedica sa ne urmam visurile. Luand alte decizii de data asta, cum isi va schimba Erica trecutul si transforma prezentul?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: