Setari Cookie-uri

Sampaniile anului 2009

Piper-Heidsieck si Charles Heidsieck au fost declarate de catre doua jurii internationale cele mai bune sampanii ale anului 2009.

Piper-Heidsieck si Charles Heidsieck au fost declarate de catre doua jurii internationale cele mai bune sampanii ale anului 2009.

Cele doua branduri de sampanie sunt cunoscute si apreciate in intreaga lume pentru gustul lor aparte. Curajosul Piper-Heidsieck a fost dezvaluit lumii in 1787 de catre Florens-Louis Heidsieck, iar aristocratul Charles Heidsieck in 1851 de catre Charles Camille Heidsieck. Aceste două nume mari din lumea sampaniei au fost unite in 1988 de catre grupul Remy-Cointreau si beneficiaza de expertiza unui singur vinificator, celebrul Regis Camus, premiat de nenumarate ori de specialistii din domeniu.

In cadrul competitiei internationale „Decanter”, Piper-Heidsieck Rare 1999 a primit premiul cel mare, iar „Charles Heidsieck Blanc des Millenaires 1995” a fost declarat cel mai bun vin la concursul „International Wine Challenge”.

Regis Camus, vinificatorul celor doua bauturi, a fost desemnat in 2009 cel mai bun specialist din domeniu, pentru a patra oara in ultimii sapte ani. Experienta sa in ceea ce priveste combinatia perfecta a aromelor a adus vinurile Piper-Heidsieck la un nou nivel de excelenta, fapt confirmat si de numeroasele distinctii primite.

Recolta de vin din anul 1999, cea mai recenta din trilogia Piper-Heidsieck Rare Vintage (1979 – 1988 - 1999), a fost lansata anul trecut, iar in 2009 calitatile acestui vin au fost certificate prin medalia de aur dobandita la categoria vinuri de colectie in cadrul concursului international „Decanter”.

Piper-Heidsieck Rare este rezultatul expertizei si inspiratiei producatorului de vinuri, care are viziune in ceea ce priveste crearea unei opere de arta autentice. Sampaniile Piper-Heidsieck Rare au o compozitie complexa de minerale extrem de rara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.