Setari Cookie-uri

Andreea Berecleanu, ambasador Olay

Te-ai gandit vreodata la pielea ta ca la o persoana care iti este mereu alaturi si pe care ar trebui sa o pretuiesti in fiecare clipa? Va potriviti perfect. A crescut odata cu tine. Ti-a pus in valoare frumusetea. Iar pentru ca ne dezvoltam continuu si nimeni nu s-a nascut perfect, sunt cateva lucruri pe care ai putea sa le faci si pe care ti-ai dori... sa le simti pe propria piele.

In Romania, OLAY lanseaza 4 game, destinate sa satisfaca nevoile cotidiene ale pielii, prin intermediul unor forme multiple de produs - creme de zi, de noapte, pentru ochi, serumuri hidratante sau produse de curatare a tenului:

Total Effects 7 – produsele din aceasta gama lupta impotriva toturor celor 7 semne ale imbatranirii pileii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri. Complexul unic de minerale si vitamine, inclusiv Vita-NiaCin, continut de OLAY Total Effects 7, ii va reda pielii tale un aspect vizibil mai tanar.
Anti-wrinkle – stimuleaza regenerarea celulara, reducand porii si liniile fine;
Complete Care – gama protejeaza pielea, oferindu-i hidratarea, vitaminele si protectia UVA si UVB de care are nevoie pe parcursul zilei;
Double Action – produsele sunt create pentru a-i oferi pielii hidratare intensa pe tot parcursul zilei

Iubeste-ti pielea! Ofera-i ingrijirea de care are nevoie, apeland la un expert. Cu OLAY iti redescoperi frumusetea in fiecare zi.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.