Setari Cookie-uri

3 din 10 copii vor fi afectati de saracie in 2010

In contextul economic actual, cei mai afectati de saracie vor fi in primul rand copiii, la nivel national 3 din 10 copii pana in 15 ani fiind afectati de saracie in anul 2009.

Lumea buna face lumea mai buna!

Licitatia bradutilor creati special pentru editia 2008 a Festivalului Brazilor de Craciun, alaturi de vanzarea biletelor de tombola si sponsorizarile obtinute anterior serii, au adunat anul trecut suma de 349.300 de euro.

Despre Festivalul Brazilor de Craciun:

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun din acest an are in componenta sa pe Amalia Nastase, Andi Moisescu, Andreea Raicu, Bianca Dordea (Director Comunicare BRD – Groupe Société Générale), Corina Barladeanu (Manager 2activePR), Nora Marcovici (BBDO Romania), Gabriela Terchila (Managing Director Proximity), Liviu Sfrija (Presedinte Henkel Romania), Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.