Setari Cookie-uri

Smiley in Herbal Essences House of Fun

Smiley a vizitat casa distractiei si le-a adus cadouri viitoarelor locatare

Smiley a vizitat casa distractiei si le-a adus cadouri viitoarelor locatare

Smiley a participat zilele trecute la decorarea casei Herbal Essences House of Fun, un spatiu al distractiei unde o gasca de 3 prietene va locui gratuit timp de 6 luni. Incarcat cu cutii de cadouri, Smiley a trecut pragul casei si a inceput sa aseze obiectele pe care le-a adus special pentru viitoarele locatare.

Sfesnicele roz, lustra din pene ori biroul bleu sunt doar cateva obiecte pe care Smiley le-a adus pentru fete. A ales pentru ele cadouri viu colorate, care sa se potriveasca in aceasta casa a distractiei si care sa fie pe placul tinerelor.

Dupa ce a testat acustica casei printr-o serenada, Smiley a dat verdictul: „E locul perfect pentru petreceri!” Si pentru ca Smiley este mereu sufletul petrecerilor, a primit din partea organizatorilor cheia Herbal Essences House of Fun, pentru a putea intra oricand in aceasta casa a bunei dispozitii si petrece alaturi de concurente, prietenii acestora si restul vedetelor ce vor participa la petrecerile ce se vor tine lant timp de 6 luni de zile.

Intregul film al vizitei lui Smiley in Herbal Essences House of Fun poate fi vizionat pe http://www.herbalessences.ro/houseoffun/, sectiunea Evenimente surpriza.

Despre Herbal Essences House of Fun

Casa fabuloasa se afla chiar in zona pietei Romane, zona perfecta pentru orice tanara pregatita pentru distractie cu prietenii. Fetele vor putea astfel sa ajunga imediat la facultate, iar prietenii lor si vedetele care sunt asteptate in casa, li se vor putea alatura fetelor in doar cateva minute cu ocazia petrecerilor si evenimentelor-surpriza.

Herbal Essences este brandul creat special pentru a alunga plictiseala din viata fiecarei tinere femei. Aromele delicioase Herbal Essences iti transforma pe loc starea de spirit, te invaluie si te poarta pe taramurile bunei dispozitii si petrecerilor fara sfarsit! Pentru ca Herbal Essences stie ca la 20 de ani cea mai mare dorinta a fiecaruia este sa locuiasca intr-o casa cool, alaturi de cei mai buni prieteni, iar petrecerile sa curga una dupa alta, a pregatit o casa a distractiei, in care 3 prietene sa petreaca cele mai frumoase 6 luni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.