Setari Cookie-uri

Noaptea reducerilor de Craciun!

Andra, Fly Project si DJ Vali Barbulescu urca pe scena din Rotonda Plaza Romania in 17 decembrie. Alaturi de ei vor fi cinci vedete autohtone care vor prezenta tinute in cadrul show-ului de moda Luxury Holidays. Printre vizitatorii din Rotonda se vor afla si invitatele speciale ale magazinului Sasch, Miss Italia si Miss Sasch.

Posesorii de CardAvantaj vor putea face cumparaturi in noaptea respectiva cu sapte rate suplimentare. In toata luna decembrie, banca ofera cinci rate suplimentare la cumparaturi doar in cadrul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Decembrie este o luna speciala atat pentru noi, cat si pentru retaileri si client. Este luna in care fiecare persoana incepe sa caute cadouri pentru familie si prieteni iar Plaza Romania si-a dorit sa ofere solutii viabile pentru bugetul de cumparaturi al vizitatorilor nostril, cu ocazia Sarbatorilor. Cu sprijinul retailerilor si al Credit Europe Bank am reusit sa organizam aceasta noapte a reducerilor, ultima dintr-o serie organizata in acest an si sa aducem oferte speciale cu ocazia Sarbatorilor pentru vizitatorii nostri, a declararat Radu Tanasescu, COO Anchor Grup.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.