Setari Cookie-uri

E oficial: Michael Jackson a fost ucis

Michael Jackson a decedat in urma unei intoxicatii acute cu Propofol, dupa o injectie facuta de o alta persoana, cauza decesului fiind, astfel, omuciderea, potrivit certificatului de deces obtinut de publicatia britanica News of the World.

Michael Jackson a decedat in urma unei intoxicatii acute cu Propofol, dupa o injectie facuta de o alta persoana, cauza decesului fiind, astfel, omuciderea, potrivit certificatului de deces obtinut de publicatia britanica News of the World.

Jurnalistii britanici au obtinut o copie a certificatului de deces si un amendament adus la acesta. Pe certificatul original din 7 iulie, medicul legist Cheryl Mac Willie nu a mentionat cauza decesului, insa, dupa recoltarea de probe suplimentare, pe 31 august, examinatorul medical Christopher Rogers a adus un amendament, potrivit caruia decesul a fost cauzat de "omucidere", concluzionand ca Michael Jackson a murit din cauza unei "intoxicatii acute cu Propofol", cauzata de o "injectie intravenoasa facuta de o alta persoana", relateaza NewsIn.

Intre timp medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, in varsta de 56 de ani, a angajat un avocat renumit pentru procesul in care este acuzat de moartea regelui muzicii pop. Surse din politie spun ca medicul a recunoscut ca i-a administrat lui Michael Jackson Propofol si alte medicamente, cu cateva ore inainte de a se produce decesul. [Doctorul lui Michael Jackson, acuzat pentru omor involuntar]

Sambata, un membru al familiei Jackson a declarat ca intreaga familie isi pune sperantele in politie. "Vrem sa rezolve cazul asa cum trebuie si sa-l trimita dupa gratii pe cel care e responsabil de moartea lui Michael. Inca suntem de parere ca mai este o alta persoana implicata in moartea tragica a lui Michael", a declarat sursa citata.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Decesul s-a produs in perioada in care megastarul repeta pentru seria de concerte programate la Londra, pe arena O2.

Sursa: 9AM

Citeste mai multe stiri pe 9AM:

Fondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in online

Jude Law, plin de sange in 'Repo Men'

"Avatar" ar putea avea doua continuari

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.