Setari Cookie-uri

My Center: centrul tau de infrumusetare

Atunci cand sanatatea si frumusetea sunt pe primul loc, ingrijirea corporala are o singura destinatie My Center. Situat in complexul Dinu Pescariu, noul centru de infrumusetare iti ofera solutii personalizate si tratamente specializate pentru orice problema.

“Sanatatea si frumuseatea sunt daruri pe care trebuie sa ti le oferi tu insati”
Rudolf Weyergans

Atunci cand sanatatea si frumusetea sunt pe primul loc, ingrijirea corporala are o singura destinatie – My Center. Situat in complexul Dinu Pescariu, noul centru de infrumusetare iti ofera solutii personalizate si tratamente specializate pentru orice problema.

Pentru a le vorbi oamenilor despre beneficiile tratamentelor si serviciilor oferite, My Center a ales-o pe Letitia Pescariu ca ambasador al centrului. Eleganta si feminina, Letitia Pescariu a acordat intotdeauna o atentie deosebita frumusetii dar si sanatatii corporale.

Pentru a-ti putea oferi cele mai noi solutii de ingrijire, My Center a adus in Romania aparatele si tratamentele celebrului doctor Weyergans. Inovatiile pe care le-a adus in acest domeniu i-au adus recunoasterea la nivel international si, o data cu ea, denumirea de “Regele celulitei”.

Unul dintre aceste aparatele de inalta performanta create de Dr. Weyergans ste Vacustyler – un tunel vacumatic folosit in tratamentul impotriva celulitei si a problemelor de circulatie (vase sparte, diabet, arterite si alte probleme majore, lipoame de grasime). Principiul de functionare consta in crearea unei presiuni negative alternative ritmice. Vacuumul creat stimuleaza circulatia si detoxifierea organismului. Tratament complet automatizat cu origini in medicina spatiala, acest tunel vacumatic are aplicatii si in medicina vasculara. Sedinta de tratament dureaza 30 minute si poate fi repetata la orice interval de timp se doreste.

Un alt aparat Weyergans oferit in exclusivitate de My Center este Ridustar - tratament electrocosmetic pentru riduri cu ace conducatoare de curent. Acesta se utilizeaza pentru tratamentul ridurilor de pe fata, gat si decolteu si pentru imbunatatirea expresiei faciale. Datorita stimularii electrice a tesuturilor subcutanate prin atragerea grasimii proprii in spatiul ridului rezultatele obtinute sunt de durata (pana la 9 luni). Poate inlocui cu succes tratamentul cu botox. Sedinta de tratament dureaza in medie 30 minute. Se pot efectua maxim 7 sedinte.

My Center – centrul tau de infrumusetare – te asteapta cu o gama variata de servicii si produse:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.