Dar din dar, lucruri care tie nu iti trebuie ii pot face pe altii fericiti

Dar din dar, lucruri care tie nu iti trebuie ii pot face pe altii fericiti

Pe timp de criza, pare ca nu mai avem timp sa ne gandim si la altii. Desi poate ca tocmai acum ar trebui s-o facem mai mult decat oricand. Nu vorbim aici de acte caritabile, gandite pentru cei saraci sau defavorizati. Ci pur si simplu catre cei de langa noi. Fara eforturi mari, fara donatii materiale, fara cheltuieli. Doar cu mult suflet. Kdo.ro a ales sa se implice: http://www.kdo.ro/forum/ .

Pe timp de criza, pare ca nu mai avem timp sa ne gandim si la altii. Desi poate ca tocmai acum ar trebui s-o facem mai mult decat oricand. Nu vorbim aici de acte caritabile, gandite pentru cei saraci sau defavorizati. Ci pur si simplu catre cei de langa noi. Fara eforturi mari, fara donatii materiale, fara cheltuieli. Doar cu mult suflet. Kdo.ro a ales sa se implice.

V-ati dorit ceva vreodata foarte mult, ceva de suflet, dar pe care nu ati reusit sa il mai gasiti sau pur si simplu nu exista in magazine? Dar poate e la cineva acasa, uitat intr-un sertar. Asa cum, probabil, la voi acasa se afla atatea obiecte uitate, neglijate, de care v-ati putea lipsi si cu care nu v-ati gandit ca ati putea sa bucurati pe cineva care si le dorea de multa vreme.

Kdo.ro initiaza o campanie de cadouri facute din suflet, cu astfel de obiecte si isi pune la dispozitie o sectiune din site pentru cei care descopera ca au obiecte frumoase, speciale, care le prisosesc si ar putea fi dorite de altii, carora le-ar face ziua mai buna. Cei deschisi la o astfel de initiativa pot posta astfel de obiecte pe site, pana cand un doritor se va inscrie pentru ele. Si toti cei care si-au dorit ceva de suflet vreodata isi vor gasi, poate, cadoul dorit in acest sertar cu lucruri uitate.

Intrati pe kdo.ro si faceti sau faceti-va un cadou din suflet! Dar din dar vom face ziua mai buna celor de langa noi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri