Setari Cookie-uri

A devenit o regula sa ne culcam din prima seara?

Pe vremea mea, cea care suspectez ca nu a trecut acum foarte mult timp, oamenii se intalneau, ieseau la cafele, ceaiuri, limonade, pranzuri, cine (atentie, nu mic dejun!), numarau stele, se sarutau la un anumit moment (poate chiar de la prima intalnire, dar nu era o regula) si, dupa ceva timp, o perioada considerabila daca mi se permite sa spun, ajungeau sa imparta si acelasi pat.

Am sa uit sa aduc aici in discutie toate dezavantajele medicale ale acestei destrabalari. N-am sa mentionez bolile cu transmitere sexuala si nici sarcinile nedorite. Absolut deloc.

Ar fi totusi un avantaj. Discutabil, dar exista. Si anume situatia in care respectivul barbat nu-si doreste nimic altceva de la femeia pe care o cunoaste decat o noapte (poate doua daca tipa e chiar captivanta). Si atunci, cu riscul adaugarii inutile a unui barbat in plus pe lista aceea de (intotdeauna) trei barbati din viata ta, e bine sa rezolvi problema si sa te lamuresti ca nu vrea o relatie inainte sa apuci sa te indragostesti. (Atentie: nu as avea nimic impotriva barbatilor si/sau a femeilor care isi doresc pur si simplu aventuri cata vreme lucrurile se desfasoara de comun acord. Din pacate, rareori se intampla astfel.)

Avand in vedere ca, asa cum va spuneam, vremea mea a apus iar pe mine tehnologia relatiilor a ajuns sa ma depaseasca, indraznesc sa va intreb pe voi: Cand e ok sa faci sex? Cand te poti simti in apele tale sa imparti asternuturile cu un barbat necunoscut? Cand e prea devreme? Cand e prea tarziu?

Da, stiu, n-ar trebui sa existe reguli in acest sens… dar imi pare ca a devenit deja obligatoriu sa te dezbraci de la prima intalnire!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.