Setari Cookie-uri

Niciodata amanta! Pe bune? Tu ai face-o?

Versurile unei melodii care mie imi place tare mult spun ca "n-am sa daruiesc niciodata dragostea iubitului alteia". Sigur, subiectul melodiei este tocmai teapa pe care si-o ia tipa de la barbatul altcuiva. Asa ca eu zambesc ori de cate ori aud vreo femeie care isi incepe propozitiile cu "niciodata".

Versurile unei melodii care mie imi place tare mult suna (intr-o traducere proasta) cam asa: "n-am sa daruiesc niciodata dragostea iubitului alteia". Sigur, subiectul melodiei este tocmai teapa pe care si-o ia tipa de la barbatul altcuiva. Asa ca eu zambesc ori de cate ori aud vreo femeie care isi incepe propozitiile cu "niciodata".

De ce?

De ce sa te legi la cap fara sa te doara? De ce sa te complici cu un barbat luat cand balta e plina de peste. E plina?

Este posibil ca tocmai atractia fructului interzis sa joace rolul esential in gradul de sex-appeal pe care il emana unii barbatii insurati/implicati intr-o relatie serioasa? Sau poate ca pur si simplu sunt mai cunoscatori in arta seductiei? Sau suntem noi, femeile, prin structura adevarate kamikaze?

Via forum: M-am indragostit de un barbat insurat in urma cu 4 luni si de atunci traim o poveste fantastica... imi spune ca nu a mai trait ce traieste langa mine niciodata si ca in ultimii 2 ani de casnicie si-a dorit asta. Este casatorit de 6 ani si are 2 copii unul abia a venit pe lume. Isi respecta nevasta dar imi spune ca nu o mai iubeste. Ma iubeste pe mine. Ne este greu sa ducem toate astea si mie si lui. Ne vedem zilnic, ne iubim si ne mai gandim cateodata la viitor. Oare ce se va intampla???

Si apoi, mai e o problema care ma roade: de ce in aceasta situatie femeia este privita ca ultima parasuta in vreme ce barbatul este doar... descurcaret?

Via forum: Daca toate femeile si-ar vedea de barbatul lor am scapa de multe griji! Nimeni nu are dreptul sa se bage intr-o casnicie, in ceva ce la urma urmei e legat de Dumnezeu. Si lasa-ma cu fericire , intensitate... ca nu te-a luat iubirea asa deodata. Trebuia sa iti fie clara situatia inainte sa te incurci cu acest barbat! Nu stiu...niciodata nu o sa inteleg femeile care se multumesc cu putin...

Si apoi, se mai ridica si problema happy end-ului. Ce-ti poate oferi un barbat (deja) casatorit? Iar tu, tu ai mai vrea ceva daca ar fi liber?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.