Setari Cookie-uri

Top 5 momente sexy in pat

In timpul actului sexual ne cufundam in trairi intense si sentimente foarte puternie. Nenumarate lucruri simple, aparent banale devin foarte importante in momentele de intimitate.

4. Naturaletea

Ai incredere in tine. Conteaza enorm intr-o relatie si mai ales cand iti doresti sa-l surprinzi cu ceva nou, dar iti lipseste curajul. Daca stii cum sa “o porti”, increderea se poate trasforma in cel mai sexy accesoriu cand sunteti in intimitate. Trebuie doar sa fii naturala si cat mai spontana. Cucereste-l prin gesturi si priviri cat mai tandre, si din cand in cand alinta-l cu mici complimente. Traieste fiecare moment alaturi de el cu pasiune si impreuna veti avea parte de satisfactii nemasurate. Scoate-ti la iveala cele mai nastrusnice ganduri si pune-le in aplicare.

5. Cuvintele

Comunicarea sta la baza oricarei relatii. Insa, prin comunicare nu se-ntelege neaparat doar o discutie banala cu iubitul. Aceasta poate avea si alte conotatii. De exemplu, in pat, incercati si comunicarea sexuala. Ofera de fiecare data placere si ajuta la imbunatatirea relatiei de cuplu. In plus, nu se rezuma intotdeauna la vorbe deocheate care te-ar face sa rosesti. In timpul actului sexual poti cumunica si prin miscari, gesturi sau soapte. La final, daca simti ca ai avut parte de o partida fantastica, spune-i si lui. Se va simti mandru sa stie s-a descurcat atat de bine.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.